Monday, 26 October 2015

Mata Cantik,Sihat,Tidak Rabun dan Bersinar Dengan Carotomax

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Auch! Di cop SOMBONG sebab RABUN. wuhuuuu,nanges bucu katil kalo macam ni..😂😂 kita nih bukan main friendly lg,tapi last2 di cop SOMBONG 😭😭
Ok..ok..dah..jangan nanges lagi..meh je order CAROTOMAX dengan ummi cantik nih.. Pasti boleh bantu selesaikan masalah RABUN korang tu. In Shaa Allah 😍😍

MENGAPA CAROTOMAX? 

sebab ianya mengandungi fitokimia semulajadi yang penting untuk mata sihat,kulit dan membran mukosa.
💐 alpha carotene = untuk penglihatan malan,mata sihat,menghalang degenerasi penglihatan.

💐 beta carotene = memperbaiki kulit dan mempercepatkan pemulihan luka. Mempertingkatkan sistem imunisasi,mengurangkan risiko kanser usus,payudara dan prostat.

💐 Lycopene = bersifat anti-oksidan,menghalang penuaan organ. Untuk servijs yang sihat,kitaran jantung dan sistem imun. Mengurangkan penyakit kelenjar prostat.

💐 Asraxanthin = pigmen di dalam alga & fitoplankton memberikan warna pinj salmon. Walaubagaimanapun,shaklee menuai kaeotenoid astaxanthin dari mikroalga laut,sumber yang proten dan tulen. Melindungi kerosakab oksidasu kolestrol LDL.

💐 Lutein = Menyekat katarak,AMD,(age related macular disease/penyakit makular berkaitan umur),glaukoma.

💐 Zeaxanthin = melindungi mata,menuras cahaya gelombang biru pendek berbahaya. Mengurangkan risiko kanser payudara ovari,endimentrial dan serviks.

Jom kita tengok secara ringkas apa kebaikannya :

pengedar aktif shaklee bachok

  • MEMBANTU KESIHATAN RETINA MATA (MENGURANGKAN RABUN)
  • MEMBANTU KESIHATAN TISU KULIT.
  • MELINDUNGI SEL DARIPADA KESAN PEMUSNAH OLEH RADIKAL BEBAS.
  • SUMBER VITAMIN A TERBAIK.
  • MENINGKATKAN SISTEM IMUNISASI.
  • MEMBETULKAN FUNGSI ORGAN TUBUH.
  • MEMBANTU PEMBENTUKAN SEL DARAH MERAH & PUTIH
TESTIMONI :


Nak order?contact nira seperti detail di bawah ye.. =)



♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡

♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah ♛❋

Facebook : NIRA NAZRI
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426
Email : umizanaura@rocketmail.com

♛❋♛❋♛❋♛❋♛❋

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada nira 

♛❋♛❋♛❋♛❋♛❋

Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016