Thursday, 29 October 2015

Kebaikan dan Keistimewaan Cinch Energy Tea Shaklee

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Sejak dua menjak nih,ramai pulak yang bercakap tentang tea tenaga daripada Shaklee ni..siap ada peniaga kedai makan yang offer SID untuk letak stok kat kedai dia. Phew,kalau tak bagus tak kan nak offer sampai macam tu sekali kan? Tapi,umum sedia maklum bahawa produk Shaklee tak boleh di jual di mana-mana premis yang tidak berdaftar kecuali di HQ atau branch yang terpilih sahaja. Jika ada yang melanggar dan pihak Syarikat dapat tahu,masakkkkk weyh,kerana ia melanggar peraturan yang telah di tetapkan.. Okay,kita tak nak cerita lebar tentang tu,tapi nak cerita tentang kebaikan dan keistimewaan Cinch Energy Tea Shaklee.

Kenapa lah famous sangat ye? Apakah yang special nya? Adakah seperti teh yang kita minum setiap hari? Ohhhh,semsetinya tidak! Ada kelebihannya yang tersendiri.

Teruskan membaca ye..

Cinch Energy Tea Shaklee ni bukan sekadar teh biasa yang sedap tetapi merupakan produk yang terbaik untuk menaikkan metabolisme badan anda,malah..bukan itu sahaja juga untuk menggalakkan tenaga secara semulajadi dan memberi tenaga sepanjang hari. (energy booster).

FUNGSI EKSTRAK YANG ADA DALAM CINCH ENERGY TEA SHAKLEE

1. Matcha Green Tea

  • antioksida yang sangat tinggi.
  • energy booster.
  • metabolisme booster.
  • bakar kalori up to 4x.
2. Red Tea
  • salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah yang dikenali sebagai polifenol.
  • pejuang kanser yang kuat.
  • polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas.
  • merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegahan kanser dan juga sebagai agen yang boleh menghalang tumor dari merebak.
3. Rooibose Red Tea
  • tumbuhan herba dari Afrika yang juga dikenali sebagai "The Miracle Tea" atau "Long Life Tea".
  • melarutkan lemak.
  • meninggikan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak.
  • agen detox yang kuat.
4. White Tea
  • membakar lemak yang berlebihan.
  • menghalang penghasilan sel lemak yang tidak perlu.
  • meningkatkan metabolimse.
  • juga dikenali sebagai teh hijau bayi dengan kandungan antioksida yang lebih tinggi berbanding teh hijau.
5. Taurina
  • menggalakkan metabolisme.
  • lebih bertenaga.
  • larutkan lemak.
  • membantu menghasilkan otot tanpa lemak.
SIAPA YANG PERLUKAN CINCH ENERGY TEA SHAKLEE?

Sesiapa sahaja yang memerlukan tenaga tambahan. Mereka yang berdiet juga sangat digalakkan mengambil teh super ajaib nih.. 

pengedar aktif shaklee bachok



Adakah anda ingin mengekalkan tenaga yang cergas sepanjang hari? Hadapi masalah metabolisme yang sangat rendah? Diet,tetapi gagal? Mungkin salah satu sebab adalah metabolisme badan anda terlalu rendah dan tidak dapat membakar kalori dengan sebaik mungkin!

Jadi,apa tunggu lagi. Boleh order sekarang melalui saya!


♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡


♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah ♛❋

Facebook : NIRA NAZRI
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426
Email : umizanaura@rocketmail.com

♛❋♛❋♛❋♛❋♛❋

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada nira 

♛❋♛❋♛❋♛❋♛❋

Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016