Tuesday, 27 October 2015

Cecepatttt Grab VITALEA SECARA PERCUMA!

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Hai semuaaaaaa... haaaa,dah dapat ke semua pembaca blog nira VITALEA (MULTIVITAMIN) by SHAKLEE secara PERCUMA?? 

Yesszaaaaa,FREE je,tapi nak dapatkan tu ada la syarat dia. And yang pasti bukan syarat berat pun..Alaaaa,syarat ringan je.. 

Camner tu? Oh,camni,uols daftar ahli dan bayar yuran keahlian rm 69.50 (member kit) dan beli lah apa-apa produk pun..tak kisahlah losyen herbal blend ke,b complex ke,zinc ke atau apa-apa yang menarik hati koranglah kiranya,korang dah LAYAK dapat VITALEA nih sebotol! Woha.. Jimat bebbbb.. 

Sebab kalau takde offer,katakan korang nak beli VITALEA,dan masuk ahli..dah berapa tu kan? Yang penting,kena cecepattttt sebab OFFER LAST BULAN NI.. ye..OFFER LAST BULAN NI.. cecepattt ambik phone and contact nira okay! Jangan tetangguh lagiii..

PENGEDAR AKTIF SHAKLEE BACHOK


Manfaat Utama

  1. Penambah Tenaga Segera - pemberi tenaga,kecergasan tubuh dan kekuatan mental,sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelanjaran mahupun kerja seharian.
  2. Pelengkap Nutrisi - kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang,terutamanya mereka yang mengamalkan sayuran (vegetarian) dan anemia.
  3. Keupayaan Sistem Produktif - penting kepada kanak-kanak remaja yang sedang membesar.
  4. Metabolisme - sangat membantu dalam stimulasi metabolisme dan melambatkan proses penuaan.
  5. Elemen Penting Pada Sel Tubuh - Menyediakan asas nutrisi,memastikan sel hidup,pertumbuhan sel baru,membantu proses pembesaran,pertumbuhan rambut,otot,kulit,kuku dan hormon,serta menjaga kesihatan tiroid.
  6. Melindungi Organ - melindungi fungsi buah pinggang,jantung dan hati.
Apa Yang Best Vita-Lea Iron Formula
  • Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Asalnya dikenali sebagai "Vitalize-Mineral" dan disingkatkan sebutan kepada "Vita-min",dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee. Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya dari ceacair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vita-Lea.
  • Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi nutrien lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA. Ia diformulasikan secara komprehensif dan sangat seimbang.
  • Tablet Vita-Lea ini disaluti dengan serbuk nutrisi-spirulina. Ia dihasilkan dengan kaedah yang terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks,disebut sebagai "Explo-tab".
  • Ia merupakan tablet multi-vitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air dan juga tubuh manusia.
  • Mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protin untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil.
  • Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%.
  • Vita-Lea telah dipilih oleh Centre for Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000.

♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡

♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah ♛❋

Facebook : NIRA NAZRI
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426
Email : umizanaura@rocketmail.com

♛❋♛❋♛❋♛❋♛❋

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada nira 

♛❋♛❋♛❋♛❋♛❋

Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016