Monday, 12 October 2015

Beli 1 tapi dapat 2!

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

OHHHH,tidakkkkkk.. tadi ngadengade minum nescafee.. maklumlah lama tak minum.. tapi,ni la padahnya..tak dapat tidur! Hukhukhukkkk... 

takpela,memandangkan tak dapat tidur,kita update blog je la..rugi jugak duk terkebikebil sesorang..anak dengan asben dah sampai bintang kottttt.. huuuuhu..

okaylah,untuk entri nih nak cecita sikit tentang Vitamin E..kenapa lah ramai sangatttt yang jatuh chenta dengannya.. nira yakin,korang pun akan jatuh chentaaa lepas baca apa yang nira share dan akan order sekarang jugak dengan nira! yes..yakin sesangatttt.. *nampak tak level confident kat situuu?*

ops! lupa..bulan ni kalo korang beli 1,dalam plastik akan ada 2 botol. Jangan terkejut pulak yek..kang *pingsan* sebab dapat dua botol. hehheee..

Apa yang BEST Vitamin E Shaklee ni sampai menjadi rebutan orang ramai?
1. Melambatkan penuaan : Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan proses penuaan pada mereka yang mengamalkannya.

2. Membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark akibat kehamilan dab kegemukan lalu.

3. Mencegah penyakit jantung.

4. Mencegah katarak.

5. Melindungi struktur membran daripada rosak.

6. Mengelakkan struktur paru-paru,hati dan membran sel darah merah.

7. Mengurangkan parut.

8. Membantu melancarkan peredaran darah.

9. Membantu memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan.

10. Mengendurkan otot kaki dari kekejangan.

11. Mengandungi grape seed atau biji anggur yang juga penting dalam pencegahan kanser dan penyakit kardiovaskular.

12. Sangat membantu dalam rawatan "premenstrual syndrome" dan penyakit fibricyatic buah dada.

13. Membantu mencegah "retrolental fibroplasia",sejenis gejala mata yang boleh menjangkiti bayi pramatang.

14. Merapatkan hubungan suami isteri atau lebih di kenali " Vitamin Cinta".

15. Membantu kesuburan dan mengelakkan keguguran.

16. Membantu menghilangkan parut,jerawat,jeragat,dan tompok hitam.

17. Memperlahankan perkembangan penyakit Alzheimer atau nyanyuk.

18. Mengurangkan risiko kanser prostat dalam kalangan penghisap rokok.

19. Mencegah anemia.

20. Membantu mengelakkan kecergasan dan meningkatkan prestasu atlit.

21. Mengurangkan tekanan darah.

22. Menguatkan dinding kapilari.

23. Meningkatkan pengeluaran air mani.

24. Mengekalkan kesihatan saraf dan otot.

Nah! Tudiaaaa,tu baru sikit tau. Banyak lagi kebaikan yang ada..sebab tu jadi rebutan orang ramai.

shaklee bachok


apa tunggu lagi? orderlah sekarang sementara stok masih ada.kang habes nanges bucu katil.. 

♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡

♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah ♛❋

Facebook : NIRA NAZRI
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426
Email : umizanaura@rocketmail.com

♛❋♛❋♛❋♛❋♛❋

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada nira 

♛❋♛❋♛❋♛❋♛❋

Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016