Sunday, 13 September 2015

Sustained Release Vitamin C : Rasa Lega..Muka Pun Tak Kering

Assalamualaikum dan Salam Sayang 
pengedar shaklee beris kubor besar,shaklee bachok,shaklee jelawat,shaklee pengkalan chepa,shaklee kubang kerian,shaklee kota bharu dan wakaf che yeh - 0129827229 - Sustained Release Vitamin C by Shaklee sangat berkesan untuk menangani masalah "sunburn".

Apa kata customer : 

Selama 4 hari akak d sini..Hari2 berjemur..panas terik

Risau juga kulit hangus...

Ada pernah teringat.. Ya nira pernah cakap

Vitamin C Shaklee ni ble buat ubat jerawat kan..

Akak sampai kat bilik..Pecah 2 biji hancurkan..Campur sikit air..Buat macam bedak sejuk.. Alhamdulillah

Rasa lega.. muka pun tak kering.. Rasa panas di muka pun hilang

Dengan akak amal kan hari2 vitamin C Shaklee ni..Rasa badan ni telah di lindungi oleh vitamin.Hhaaahahaa.. Dgn izinNya..Badan Sihat alhamdulillah

Dan satu lagi barang baik dr Shaklee


Wuhuuuuuuu,best tau kalau dapat feedback yang positif daripada customer kesayangan. Rasa nak lompat bintang sebab boleh bantu mereka atasi masalah kesihatan,kecantikan dan lain-lain. Dengan izin Allah. Vitamin ni hanyalah asbab sahaja... 😘😘





Jom tengok secara ringkas kebaikan SUSTAINED RELEASE VITAMIN C by SHAKLEE :


💐Merangsang pembentukan kolagen.
💐Memperbaiki simpton pendarahan seperti gusi berdarah, lebam.
💐Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman.
💐Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah.
💐Membantu meningkatkan sistem imun.
💐Membantu memperbaiki masalah insomnia, stress.
💐Membantu mengurangkan simpton flu dan selsema.
💐Membantu mencerahkan kulit, melambatkan penuaan.
💐Merangsang pengeluaran T-Cells untuk membantu melawan kanser.
💐Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang baik.

Yang EXTRA BEST,1 botol ni ada 180 biji dan mampu bertahan 4-6 bulan. Woha! JIMAT kan?

Kalau anda berminat untuk mendapatkannya boleh hubungi nira sekarang! 1 botol harga rm92.50 sahaja. Pm me for the BEST PRICE 😘😘


♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡



♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah ♛❋

Facebook : NIRA NAZRI
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426
Email : umizanaura@rocketmail.com

♛❋♛❋♛❋♛❋♛❋

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada nira 

♛❋♛❋♛❋♛❋♛❋

Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016