Tuesday, 22 September 2015

Masalah Jerawat Dah Hilang..Yeayy!!

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Wuuuuuuu,seriously terkejutt ummi bila dapat gambar ni daripada adik kesayangan.. Baru sabtu lepas hantar herbal blend ni kat dia,semalam (khamis) dah dpt feed back yang positif! 

Tengok! Gambar before and after. Kos tak sampai 30 hinggit je pun. Wuhuuuu 

Pengedar sah shaklee bagi beris kubor besar,bachok,jelawat,pengkalan chepa,kubang kerian,kota bharu dan wakaf che yeh.


Dulu-dulu (termasuk diri sendiri,sebelum join sebagai member shaklee),ramai yang tidak mengetahuai kebaikan cream ni. Tapi,sekarang cream ni lah yang menjadi kegilaan ramai ibu-ibu diluar sana. Nak tahu kenapa menjadi kegilaan rampai sampai stock di stokis akan licin tak sampai 3 hari? Ini sebabnyaaaaa..


  • Cream ini telah diuji secara klinikal dimana ianya dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut,siku dan tumit kaki.
  • Sifatnya yang dingin,bermenthol,dan tidak berminyak jika di sapu pada kulit.
  • Diperbuat daripada ekstrak semulajadi iaitu sage,horse chestnut,yarrow dan rosemary. 
  • Tidak mengandungi bahan kimia berbahaya seperti paraben dan bahan kimia lain.

Kegunaan lain :
  1. Baik untuk kulit yang mengalami gatal-gatal
  2. Demam panas (disapu ke seluruh badan). Insya Allah setengah jam kemudian badan akan berpeluh
  3. Baik untuk demam campak. Menghilangkan kesan atau tanda demam campak.
  4. Memecahkan lemak / pembuangan angina dengan cara urutan terutama pada bahagian perut.


♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡



♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah ♛❋

Facebook : NIRA NAZRI
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426
Email : umizanaura@rocketmail.com

♛❋♛❋♛❋♛❋♛❋

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada nira 

♛❋♛❋♛❋♛❋♛❋

Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016