Monday, 28 September 2015

Betul ke ESP boleh bantu mengurangkan stretchmark??

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

haiiii semuaaaa..petang-petang ni nira nak cerita pasal Stretchmark...Stretchmark memang tidak nampak cantik pada kulit. Ramai antara kita sangat inginkan jika stretch mark ini boleh hilang. Ia sangat hodoh dengan jaluran kemerahan dan ungu dan biasa ada pada perut, peha dan mungkin payu dara. setuju? haruslah setuju sebab wanita kan semua nak nampakkk sempurna dan cantik di mata mereka.. 

Macamana wujud stretchmark?
Kulit kita boleh meregang dan fleksible, tetapi jika ada bahagian badan yangmeregang dengan cepat, kolagen pada kulit yang mengikat sel kulit akanterganggu. Sebab inilah terbentuknya stretchmark. Stretchmark biasa wujud pada kulit wanita hamil, tetapi ia juga boleh wujud pada orang yang terlebih berat badan atau obes.


Ada juga wanita hamil dan telah melahirkan anak, tetapi stretchmark pada badan tidak hilang. Kekal dan 'degil' untuk dihilangkan. Mereka cuba makan pil, dan sapu pelbagai krim dan minyak tetapi ia tetap ada. Ia menambah stress dalam kalangan wanita yang semulajadi inginkan kulit kembali menjadi cantik seperti asal.


Ada ke cara paling baik untuk hilang stretch mark?

Ya. Produk Shaklee boleh membantu.


Pengedar shaklee bagi kawasan beris kubor besar,bachok,jelawat,pengkalan chepa,kubang kerian,kota bharu dan wakaf che yehApa tu ESP Shaklee? 
ESP Shaklee adalah sejenis minuman protein berasaskan soya dari Shaklee. Ia adalah Hot Seller Shaklee dan menjadi rebutan ramai kerana banyak kelebihannya.


Bagaimana ESP boleh bantu hilangkan parut Stretch Mark?
ESP adalah sejenis minuman protein. Protein penting untuk pembinaan sel pada badan. Ia juga sangat penting dalam pembentukan kolagen kulit (tisu penyambung kulit) dan memulihkan parut stretch mark yang hodoh. Maka, kesan stretch mark akan hilang, dan kulit kembali cantik seperti biasa.

pengedar sah shaklee bagi kawasan beris kubor besar,bachok,jelawat,pengkalan chepa,kubang kerian,kota bharu dan wakaf che yeh


♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡

♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah ♛❋

Facebook : NIRA NAZRI
Call/Text/WhatsApp : 0129827229/0199582426
Email : umizanaura@rocketmail.com

♛❋♛❋♛❋♛❋♛❋

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada nira 

♛❋♛❋♛❋♛❋♛❋

0 comments: