Thursday, 13 August 2015

Omega Guard Bantu Kawal Berat Badan

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Semakin ramai orang yang bertambah berat badan. Tengok sahaja produk pelansing di pasaran. Berlambak-lambak dijual dalam pasaran. Yang jenis pil ada,minuman ada. Hanya pilih je nak yang mana,kemudian keluarkan kos. Kenapa sampai berlambak-lambak, ramai pula yang membelinya?

Ya, sebab permintaan nak jadi kurus semakin bertambah. Kita boleh makan macam-macam pil kurus dan supplemen untuk kurus, tapi asasnya kalau selera makan menjadi-jadi, tak terkawal, semua ubat pun tak jalan.

Argh. Stressss.. Stressss..Stressss!!

Ramai mengadu tak boleh tahan selera makan. Pernah nira hantarkan set kurus kepada seorang cikgu di salah sebuah sekolah,ada member dia tanya nira,ada tak produk yang menguruskan badan,tanpa menjejaskan selera makan dia. Tambahnya lagi,dia nak kurus tanpa hilang nikmat selera makan. Kalau ada produk untuk kurus yang boleh dimakan tanpa kawal makan, pasti jadi rebutan ramai. Tapi sebenarnya, ia hanya mitos. 

Basic nak kurus kenalah kawal  cara makan dulu. 

Dah tu, macamana nak kawal selera makan? Haaa. Jangan tak percaya, ada orang boleh kawal selera makan dan BERJAYA kekal kurus dan slim.

Cuba baca ni :) Mungkin lepas ni anda pun nak cuba OMEGA GUARD by Shaklee. Siapa tahu kan?




OMEGA GUARD by SHAKLEE



Omega Guard ada Omega 3 dan Minyak Ikan terbaik 

Omega Guard adalah produk kegemaran ramai, minyak ikan terbaik dari pasaran. Ia boleh turunkan paras kolestrol dan kurangkan risiko terkena serangan jantung. 


Berikut adalah 7 sebab anda perlu pilih Omega Guard berbanding minyak ikan jenama lain di pasaran.

1. Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies)

2. Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik.

3. Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpatdari ketumpatan minyak hati ikan.

4. Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu-satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.

5. 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA.

6. Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal berteknologi terkini

7. Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrak omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.

Adakah anda ingin mencubanya? Dapatkan OMEGA GUARD anda hari ini juga!


♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡

♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah ♛❋





♛❋♛❋♛❋♛❋♛❋

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada nira 

♛❋♛❋♛❋♛❋♛❋

Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016