Thursday, 6 August 2015

Keistimewaan VIVIX Shaklee

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Masih ramai yang tidak pasti KEISTIMEWAAN VIVIX SHAKLEE tonik anti-penuaan ini? Vivix Shaklee..apa tu?  Menarik sangat ke tentang Vivix Shaklee ni? Jom kita tengok satu persatu ya.


Masalah kesihatan kita ni semuanya berasal dari sel yang tidak sihat,sel yang rosak,DNA yang rosak... makanya,untuk men"repair" haruslah kita bermula dari akarnya dan disinilah vivix memainkan peranan yang sangat penting. 

Gambar di atas tu,adalah gambar sel DNA kita. Jika kita terkena penyakit kronik seperti kencing manis,darah tinggi,penyakit jantung dan lain-lain lagi,sel DNA kita semakin lama semakin pendek.  Berbeza pula bagi mereka yang sihat,sel makin panjang dan kuat!. Bagi orang yang sakit sel makin pendek,mudah musnah dan akhirnya mati.

Semakin sel kurang sihat,semakin sakitlah kita. Disinilah vivix memainkan peranan penting. Apabila kita mengamalkannya,bahan yang terkandung didalam vivix akan bertindak dalam 4 cara ke atas sel badan kita.

1. Memanjangkan tempoh hayat sel.

2. Memperbaiki sel-sel yang hampir musnah dan dalam bahasa mudah ialah sel yang pendek dipanjangkan semula.

3. Menguatkan sel-sel supaya tidak mudah musnah.

4. Mempertingkatkan fungsi sel.

Kesimpulannya,apabila kita amalkan vivix,kita sebenarnya membantu sel-sel badan kita untuk menjadi sihat. Seluruh badan kita terdiri daripada sel. Jadi,bila sel sihat,In Sha Allah badan kita pun sihat. Dengan izinNYA. =)Keistimewaan Vivix Shaklee

1. Vivix meningkatkan kesuburan.

2. Menurunkan paras kolestrol dan mencairkan darah.

3. Melambatkan penuaan.

4. Mencegah kanser.

Soalan ASAS mengenai VIVIX SHAKLEE

1. Vivix.. Apakah itu?

Vivix tu tonik penuaan dan agen melawan kanser. Nama femes sirap merah!

2. Apakah ramuan UTAMA yang terdapat dalam Vivix?


Ramuan Utama Vivix :

a. Polygonum Cuspidatum

- fungsinya adalah memperbaiki sel mati dan meningkatkan penghasilan sel hidup.

b. Anggur Muscadine

- anggur ini adalah anggur yang mempunyai kuasa anti-oksidan tertinggi di kalangan anggur-anggur didunia.(kuasa antioksidan 40 kali ganda dari anggur biasa)

- harga anggur ini jika dibeli US,harga 1 gugus anggur Muscadine ni adalah 70USD tau. Mahal tak? Vivix memang dah sangat murah kalau nak dicomparekan dengan harga anggur ni.

- Padahal yang paling diperlukan hanyalah kulit luarannya sahaja. Sebab kulit anggur ni terkandung Polifenol yang sangat tinggi. Polifenol ni merupakan agen pemangkin kepada Resvestrol untuk menjadi 10 kali ganda lebih hebat dari Resvestrol sahaja.

c. Eldeberi Eropah

d. Lobak Ungu

- Vivix mengandungi Resvestrol dan 15 Polifenol adalah 10 kali ganda lebih hebat dari Resvestrol itu sahaja.

3.Apakah Resvestrol?

Resvestrol tu merupakan agen anti-penuaan yang paling kuat dari alam semulajadi. Kesan anti-inflamasinya juga adalah 80 kali lebih tinggi daripada Aspirin.

4. Mahal ke harga Vivix? Berapa?

Harga runcit Vivix ialah RM475. Sehari anda membelanjakan sebanyak RM13.60 untuk satu sudu teh Vivix.

5. Biasa tahan berapa lama untuk satu botol?

1 botol Vivix mengandungi 150ml. Jadi,ianya bertahan untuk 1 bulan.

TESTIMONI VIVIX SHAKLEE Untuk pengetahuan anda,semua produk shaklee bukan untuk tujuan merawat penyakit. Tidak salah jika anda ingin melabur sedikit wang untuk kesihatan sendiri atau mak ayah anda. Lagipun tidak perlu takut. Vivix bukannya ubat-ubatan. Ianya sangat semulajadi. Tidak mengandungi dadah seperti ubat-ubatan hospital yang anda makan setiap hari. Mengapa nak perlu takut  makan bahan yang sudah terbukti semulajadi dan halal? Juga tidak mengandungi bahan kimia dan dadah.♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡

♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya seperti detail di bawah ♛❋
♛❋♛❋♛❋♛❋♛❋

Sekiranya anda berada berdekatan dengan nira (Jelawat,Bachok,Kubang Kerian,Kota Bharu dan Wakaf Che Yeh) boleh buat temujanji dengan nira. Penghantaran pos ke Seluruh Malaysia,Sabah,Sarawak dan Brunei. Konsultasi percuma akan di berikan dengan setiap pembelian Vitamin daripada nira 

♛❋♛❋♛❋♛❋♛❋0 comments: