Friday, 5 June 2015

VITALEA SHAKLEE DI BERIKAN SECARA PERCUMA SEPANJANG MEI 2015- OKTOBER 2015

Assalamualaikum dan Salam Sayang 



eh,biar betikkkk Shaklee nak bagi FREE je VITALEA SHAKLEE @ VITALEA FOR CHILDREN Mengigau ke apa eh dorang neh? ?? Heeee,memangggg betikkk pun..sebab meraikan ulangtahun ke 100 tahun untuk VITALEA IRON FORMULA. Wah. betul-betul hebat nih. 

Tapi,sebelum korang dapat FREE kena la join sebagai member dulu. Lepas tu beli la apa-apa jenis vitamin atau apa-apa produk serendah rm 24,korang memang layak untuk terima VITALEA nih. So,kesimpulannya korang semua LAYAK :))

haaa, tunggu apa lagi? meh la join ahli. ;))

♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡



♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
WeChat ID : nira270890
Instagram : @ANIRA_MUSTAPHA
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu


Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016