Friday, 26 June 2015

Vitamin Kesuburan

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Memang susah nak cari vitamin E yang lengkap dengan selenium dan terbaik dalam pasaran. Vitamin E dapat diserap dengan lebih baik jika terdapatnya selenium di dalamnya,bukan vitamin lain yang di katakan lebih murah dan jimat.

Shaklee Bachok

Bagi pasangan yang inginkan cahaya mata,sangat di galakkan untuk mengambil Vitamin E Shaklee, suami dan isteri perlu mengambilnya pada setiap hari. 

Vitamin E merupakan vitamin yang mempunyai antioksidan yang tinggi dan dapat melindungi DNA yang terdapat dalam sperma. Suami yang konsisten mengambilnya akan mempunyai peluang cerah untuk mempunyai zuriat,dengan izinNYA jua. :))

Vitamin E juga terdapat dalam buah,sayuran,susu,mentega dan telur. Selain pengambilan vitamin,pemakanan seimbang juga perlu di titikberatkan dalam menu seharian.

Vitamin C Shaklee menganndungi  500 mg atau bersamaa 7 buah biji oren untuk setiap biji. Ia adalah vitamin sustained release di mana di lepaskan mengikut pelepasan masa. Vitamin C juga di katakan sangat penting untuk pergerakan sperma dan mobiliti sperma. Ianya sangat penting di ambil oleh mereka yang merokok demi memastikan penghasilan sperma yang baik.

shaklee bachok


Kedua-dua vitamin ini sangat penting untuk mereka yang merancang untuk mempunyai cahaya mata.  Ia bukan sahaja di kenali sebagai vitamin cantik,tapi juga di kenali sebagai vitamin kesuburan.

Harus idingat,kita hanya berusaha..yang memberi rezeki adalah DIA :))

♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡



♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
WeChat ID : nira270890
Instagram : @ANIRA_MUSTAPHA
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu

Friday, 5 June 2015

VITALEA SHAKLEE DI BERIKAN SECARA PERCUMA SEPANJANG MEI 2015- OKTOBER 2015

Assalamualaikum dan Salam Sayang 



eh,biar betikkkk Shaklee nak bagi FREE je VITALEA SHAKLEE @ VITALEA FOR CHILDREN Mengigau ke apa eh dorang neh? ?? Heeee,memangggg betikkk pun..sebab meraikan ulangtahun ke 100 tahun untuk VITALEA IRON FORMULA. Wah. betul-betul hebat nih. 

Tapi,sebelum korang dapat FREE kena la join sebagai member dulu. Lepas tu beli la apa-apa jenis vitamin atau apa-apa produk serendah rm 24,korang memang layak untuk terima VITALEA nih. So,kesimpulannya korang semua LAYAK :))

haaa, tunggu apa lagi? meh la join ahli. ;))

♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡



♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
WeChat ID : nira270890
Instagram : @ANIRA_MUSTAPHA
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu


Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016