Tuesday, 12 May 2015

Koleksi Raya - Adilla Lace yang sangat cun!

Heeee.. saje je nak tulis pasal nih,mana la tau ada dalam kalangan pembaca blog nira yang suka shopping!

Meh jenguk apa yang ada dalam pages nira.. Sebenarnya,sebelum buat bisness shaklee,nira jadi dropship untuk baju2 nih. Erm,kira ni la produk pertama yang nira niagakan. Nak tinggal rasa sayanggg lah pulak. So,bila dah buat bisness Shaklee. Nira tumpukan 200% pada Shaklee. Baju ni jarang2 je. Nak tinggal terus memang sayang.

Jom tengok,mana tau ada yang berkenan di hati! Hiks.


ADILLA LACE
material :- top ( premium lace + chiffon full lining )
skirt :- cotton denim
bahu 15 - 16 
dada 34-40 
pinggang 38 - 44 
labuh baju 27 
lengan 22 -23 
ukur lilit lengan 19 
labuh kain 42













Haaa,jangan lupa untuk like pages nira yang ni untuk tengok lebih banyak koleksi baju yang cun melecun yek!~~De Orkid Trading

Untuk order boleh terus Contact 012-9827229




Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016