Monday, 4 May 2015

Hodoh Bila Lemak Gelebeh Belakang Badan

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Lemak gelebeh belakang badan? Sangat h-o-d-o-h kan? Nak pakai bra pun tak seksi. hehheee.




Sharing daripada seorang leader..Lecithin memang bagus di amalkan secara konsisten. Beliau juga share cara beliau amik Lecithin ....antara sharing yang beliau tekankan ialah pengambilan Lecithin yang konsisten membantu kita dapatkan bentuk badan yang ideal. Lemak2 yang menggelebeh dibelakang akan secara perlahan-lahan hilang katanya.


Memang benar pun, ramai wanita concern lemak di bahagian lengan dan peha tapi lupa lemak yang menggelebeh sebab kita jarang tengok cermin untuk tengok belakang badan smile emoticon
Beliau kata selepas amalkan Lecithin x biji sehari antara kesan yang beliau dapat ialah muka yang tidak lagi tembam macam sebelumnya... tiada lagi lemak menggelebeh belakang badan.
Lecithin juga bagus untuk kulit yang berkilat dan kuku yang cantik!

So untuk kelihatan muda dan menawan, boleh cuba Lecithin!



READY STOCK! Boleh dapatkannya hari ini dengan saya sekarang !!

♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡




♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
WeChat ID : nira270890
Instagram : @ANIRA_MUSTAPHA
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016