Monday, 27 April 2015

Vitamin Ibu Bersalin : Set Confinement Shaklee

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

 Set Confinement- bersalin,berpantang dan rambut gugur

Dah 9 bulan 10 hari bawak perut,kini tiba masa untuk melahirkan. Pasti tengah survey set berpantang yang terbaik untuk di amalkan ketika pantang nanti. Antara kriteria yang di cari haruslah yang mudah,berpatutan dan tidak memberi kesan kepada bayi yang menyusu.

Biasanya ibu hamil mempunyai 2 pilihan. Pilihan pertama adalah produk berasaskan ramuan tradisional seperti jamu dan herba yang dikapsulkan menjadi pil-pil set bersalin.

shaklee bachok


Kini ibu hamil mempunyai alternatif lain yang lebih ekluksif dan mudah terutama untuk ibu-ibu yang mementingkan kesihatan luaran dan dalaman,berpantang sendiri dan menyusukan anak. Jom kita lihat apa kebaikan set ini..:))

Set C atau Set Confinement :


  • VITALEA
  • B COMPLEX
  • VITAMIN C
  • ZINC COMPLEX

Sesuai di amalkan semasa berpantang tak kira sama ada bersalin secara normal atau secara pembedahan. Sangat berkesan diamalkan kepada ibu-ibu yang bersalin melalui pembedahan. Juga dapat mengatasi masalah rambut gugur.

Ibu bersalin bukan sahaja memerlukan khasiat vitamin dan mineral yang mencukupi,malah memerlukan air yang secukupnya untuk pemulihan sistem dan organ peranakan kembali seperti normal. Set Confinement Shaklee membantu ibu-ibu lebih relaks,tenang,membekalkan keperluan vitamin dan mineral asas,mempercepatkan penyembuhan luka dan pasti sekali tiada kesan negetif kepada bayi yang menyusu.

Kebiasaannya customer saya akan add on :
  • ESP
  • LECITHIN
  • ALFAFA
  • OMEGA GUARD
Mari dapatkan Set Confinement Shaklee agar tempoh berpantang anda penuh dengan keceriaan dan keselesaan. Rasailah keajaiban set ini. Para suami,dapatkan set ini untuk isteri kesayangan anda. Anak sihat,isteri ceria,keluarga bahagia!

♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
WeChat ID : nira270890
Instagram : @ANIRA_MUSTAPHA
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu

0 comments: