Tuesday, 7 April 2015

Sanggup ke "telan" semua tu untuk cantik,kulit anjal dan berseri?

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Nak kulit anjal dan berseri tak? Nak nampak cantik untuk suami tak? Nak suami dan ayah sihat tak? Nak suami dan ayah bebas dari risiko penyakit jantung tak? yang mana penyakit no 1 ni boleh jadi "sudden death" dengan izin Allah.

Haa,kalau nak semua kat atas tu,kenalah makan 1kg biji gandum,500ml minyak sunflower,8kg bayam,500g badam. Bukan kekadang tau,tetapi setiap hari. Boleh bankrup kalau macam ni kan..

Kalau nak tahu,jumlah yang di ambil tu terdapat dalam vitamin E yang diperlukan oleh badan setiap hari (400 iu)

Habis tu,kalau badan kurang vitamin E,kulit cepat kendur,berkedut,lesu,lemau dan tidak bermaya. Adoi,tak maula nampak tua dari usia sebenar...ohhh tidakkkkkkkkkkkkkk!!!

So,nira cadangkan ambik je vitamin E neh.. kos sehari sangatlah murah jika nak compare kena makan benda-benda kat atas tu. Lagipun vitamin E Shaklee bukan calang-calang...bukan cap ayam,dan bukan vitamin kimia/sintetik yang selalu kita jumpa kat hospital atau klinik tu...

Pengedar Sah Shaklee Bachok


Ia adalah vitamin semulajadi yang dihasilkan daripada minyak soya organik dan minyak biji gandum yang kaya dnegan Vitamin E. Pastu ada 65 mcg selenium untuk menyerap vitamin E tu lebih lancar dalam badan.

Vitamin E ni penyahtoksid logam berat dalam badan dan melindungi retina kita. Ia juga menjaga jantung dengan cara melindungi sel darah merah untuk mengelakkan pengasidan lipid.,meningkatkan kolestrol HDL,mengurangkan tekanan darah,menghalang platlet darah melekat ke dinding arteri.

Lelaki dan wanita boleh ambik vitamin E... tapi ibu hamil tak boleh ambik sebab antioksidan yang tinggi. tapi,macam mana nak jaga kecantikan untuk suami,kang di tengok ajo sebelah mata... ok lah,kang boleh melantak 1kg biji gandum,500ml minyak sunflower,8kg bayam,500g badam....hishhhh,ibu hamil kena jaga berat badan,kang terlebih berat badan pulakkk...

sabar..sabar.... ibu hamil boleh je buat masker kat muka.. cucuk je dengan jarum dan sapu kat kulit muka yang kering dan huduh tuuu..huhuhuuuu... kalau ada lebihan lagi,boleh simpan,untuk kegunaan esok pulak. Haaa,memang best uolsss! 



Nak ambik vitamin pulak kena la dapatkan panduan terbaik daripada distributor Shaklee yang anda beli beserta tips dan rules ambik vitamin...baru hasilnya mantap...insyaAllah.


♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡



♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
WeChat ID : nira270890
Instagram : @ANIRA_MUSTAPHA
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016