Friday, 24 April 2015

Menyesal Guna Herbal Blend Shaklee.....

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Ishhhhh..sungguh! Sungguh menyesal menggunakan HERBAL BLEND SHAKLEE.. sebab,kesannya sangat oh-semmm! Hahahaa,nak bagitahu tu je..saje je nak bagi tajuk gempak! meh layan testimoni dulu okay.

herbal blend
Menyesal kan tak jumpa loeyen ni dari awal-awal haritu kannn? Masa jerawat penuh kat muka. Takpe-takpe,masih boleh sapu kat parut-parut jerawat yang "cantik" kat muka tu. Lepas sapu ni,pasti kulit wajah licin dan selembut baby. Gitu!

Harga 1 tiub ni pun sangat murah,sangat mampu-mampu miliklah orang kata. Tahan lama pulak tu. Rugi tau kalau korang tak try sendiri. Yang best ianya tak panas,tak melekit. Best je bila sapu,lembut pada tangan.



Kegunaan lain :
  1. Baik untuk kulit yang mengalami gatal-gatal
  2. Demam panas (disapu ke seluruh badan). Insya Allah setengah jam kemudian badan akan berpeluh
  3. Baik untuk demam campak. Menghilangkan kesan atau tanda demam campak.
  4. Memecahkan lemak / pembuangan angina dengan cara urutan terutama pada bahagian perut.

♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
WeChat ID : nira270890
Instagram : @ANIRA_MUSTAPHA
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016