Sunday, 8 February 2015

Shaklee Bachok : Kencing Tidak Lawas

Assalamualaikum dan Salam Sayang ♡

Peppermint Ginger Plus

Pernah melalui kencing tidak lawas? Atau asyik ke tanda tapi pengaliran air kecil tidak lancar atau rasa sakit yang amat? Kebiasaannya ini dikatikan dengan masalah kencing kotor atau kuman pada pundi kencing.

Jika dalam perubatan tradisional,minuman barli atau minuman rebus bawang jawa amat digalakkan. Tapi,untuk mengatasi masalah ini Peppermint Ginger Plus Shaklee amat disyorkan.


Apa kebaikan produk ini? Saya jelaskan ianya sangat melegakan dan nyaman. 

Halia merupakan herba terbaik dalam memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan senak perut. 

Pudina pula merupakan herba yang membantu dalam menggalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan melegakan dan menyamankan perut. 

Shaklee Peppermint Ginger Plus mengandungi herba asli pudina,halia,jintan manis dan jintan hitam yang memberikan rasa nyaman dan melegakan. Juga pilnya boleh dihancurkan dan dijadikan sebagai minuman herba. Sangat best jika diletakkan dalam teh O panas.

Tiada perasa tiruan,pemanis,pewarna, atau bahan pengawet ta,bahan.

Harga Runcit iala RM45 SEM/ RM 48 SS


♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡
♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu

0 comments: