Sunday, 22 February 2015

Shaklee Bachok : Herbal Blend Multipurpose Cream

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

ALHAMDULILLAH...pepagi lagi dah dapat testimoni yang fresh dari customer yang menggunakan Herbal Blend Multipurpose Cream ni. Mereka sangat berpuas hati dengan kesan yang di rasai. Rasa nak lompat je bila dapat testimoni ni. 

Syukur sebab saya dapat bantu mereka dengan produk Shaklee ni. Harga sangat murah dan mmapu milik.

Herbal Blend Multipurpose cream Shaklee :Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki. Ianya Dingin, bermentol dan tidak berminyak. Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.

Kegunaan lain :
  1. Baik untuk kulit yang mengalami gatal-gatal
  2. Demam panas (disapu ke seluruh badan). Insya Allah setengah jam kemudian badan akan berpeluh
  3. Baik untuk demam campak. Menghilangkan kesan atau tanda demam campak.
  4. Memecahkan lemak / pembuangan angina dengan cara urutan terutama pada bahagian perut.
Testimoni 1 : Rekahan pada tumit beransur pulih

 Testimoni 2 : Rekahan teruk pada tumit,beransur pulih. Pakai selipar pun dah tak malu.


Testimoni 3 : Ruam pada bayi totally hilang selepas 3 hari menggunakannya.



Berminat? Boleh contact nira seperti cara di bawah.

♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡



♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016