Thursday, 26 February 2015

KEISTIMEWAAN VITALEA FOR CHILDREN

Assalamualaikum dan Salam Sayang 


PENGEDAR SHAKLEE BACHOK


Hai mamaaaaa,dan semua pengunjung blog Naura Healthy Care...moga anda semua berada dalam keadaan sihat hendaknya. Okay,nira nak share pasal VITALE FOR CHILDREN buat anda semua. Apakah keistimewaan yang ada dalam VITALEA FOR CHILDREN ni..

Teruskan pembacaan anda semua yee.. :))

KEISTIMEWAAN VITALEA FOR CHILDREN

** Vitalea ni boleh dikunyah atau di keman begitu sahaja. So kalau anak anda dah pandai kunyah atau keman,boleh berikan dorang makan macam tu je. Tapi,kalau ada anak yang tak pandai,mama boleh hancurkan dia,letak air sikit dan bagi dalam bentuk cecair. Juga anak-anak suka sebab rasa anggur yang sangatlah best. Selalu jugak nira ambik makan yang Naufal punya. hikhiks.

** Ia mengandungi 19 nutrient penting dan menyediakan 100% nilai vitamin C harian.

** Haaa,yang ni memang best sebab dapat melindungi gigi anak-anak daripada rosak. Dengan adanya xylitol,ia melindungi gigi daripada kaviti.

** Mengandungi multivitamin dan mineral hebat terdiri daripa 100% vitamin C,D,E dan 8 jenis vitamin B.

** Mengandungi 18 jenis vitamin dan mineral penting untuk tumbesaran.

** Amat baik untuk kesihatan kerana tanpa perasa tiruan,tanpa pemanis atau sebarang bahan tiruan.

** Sebotol mengandungi 60 biji,pengambilan 2 biji sehari membolehkan ia bertahan selama sebulan.

MANFAAT VITALEA FOR CHILDREN

Antara manfaat suplemen ini adalah :

1. Melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat dipenuhi oleh pemakanan harian.

2. Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh.

3. Menyokong jangka hayat usus,mata dan hati.

4. Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi.

5. Memberi perlindungan menentang keroskan radikal bebas.

6. Melindungi kesihatan jantung,otot dan fungsi saraf.

7. Meningkatkan kesihatan paru-paru,kolon dan prostat.

8. Menyokong pembinaan tulang yang kuat dna kesihatan tulang.

9. Mmembekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga.

10. Mengekalkan tekanan darah yang normal dan rentak jantung yang normal.

11. Meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelakkan anemia.

12. Membantu memulihkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan.

13. Membantu meningkatkan kecerdasan minda.

14. Membantu seimbangkan hormon dan bahan kimia dalam badan.

15. Membantu penyerapan zat dari makanan.

Dengan adanya suplemen seperti ini,anda sudah tidak perlu risau jika anak-anak tidak suka makan makanan berkhasiat. Pengambilan 2 biji vitalea for children,khasiatnya adalah bersamaan 1.5 cawan tembikai cantaloupe + 6oz jus oren + 3 gelas susu + 10 sudu makan peanut butter + 4 mangkuk brokoli + 1.5 mangkuk sayur bayam + 6.5 mangkuk pucuk brussels + 3 mangkuk kacang merah.

Woha! Sangat bertuah anak anda jika mereka memilikinya. Hubungi saya untuk membuat sebarang pembelian.

psssttt ~~~ Promosi beli 3 percuma 1 akan berakhir pada 28 februari 2015. Ayuh! Dapatkannya hari ini jugaaaaa.. Harga istimewa untuk anda.



♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡




♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
WeChat ID : nira270890
Instagram : @ANIRA_MUSTAPHA
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016