Saturday, 7 February 2015

Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihannya

Assalamualaikum dan Salam Sayang ♡

shaklee bachok


FAEDAH dan KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

  1. Dengan menjadi ahli Shaklee, anda dapat untung Jual Harga Runcit (Retail Price) sehingga 30%.
  2. Anda dapat membuat pembelian dengan harga ahli. Setiap pembelian,anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan. Ia dikenali sebagai Bonus Prestasi. Nilainya adalah 5%-21%.
  3. Bonus kepimpinan.
  4. Bonus tambahan.
  5. Insentif Coordinator.
  6. Insentif istimewa.
  7. Insentif Pelancongan.
  8. Subsidi kereta.
BAGAIMANA NAK MULA?
  1. Pendaftaran ialah RM65 seumur hidup (untuk dapatkan starter kit..post rm 10 ke sem dan rm20 ke ss).
  2. atau membuat pembelian RM660 (200 Uv point) untuk keahlian percuma
  3. atau pembelian Vivix 2 botol
  4. atau pembelian 3 kotak Collagen Powder untuk keahlian percuma.
PERBEZAAN KAMI
  1. Perniagaan berasaskan produk.
  2. Sistem yang halal.
  3. Belajar bagaimana buat marketing online secara agresif.
  4. Akan di invite ke Secret Group Mu'azara Group,Shaklee GBS,Euphoria 4 Biz untuk mendapatkan tips-tips dan teknik marketing dan jualan.
PERLU KE MAINTAIN POINT SETIAP BULAN?

Tidak. Sekiranya cuma untuk makan sendiri,tidak perlu maintain points,melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee,anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tersebut. Tapi,kalau cuma makan sendiri,share dengan saudara-mara tidak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase.

RUGI KE KALAU SAYA MAKAN SHAKLEE TANPA JADI AHLI SHAKLEE?

Sejujurnya sangat rugi sebabnya point belian tu akan diberikan kepada AHLI SHAKLEE yang jual kepada anda! heheheee.. beliau yang akan dapat cash back dan benefit di atas..rugi kan kalau tak jadi ahli....Kalau dah merasakan Shaklee ni memang bagus untuk diri dan keluarga anda,so untung berganda jika anda join sebagai ahli. Dan sudah tentu dengan guidline yang betul dan teliti jika berdaftar dengan saya. :))


♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016