Sunday, 1 February 2015

GLA COMPLEX

STABILKAN HORMON ANDA DENGAN GLA COMPLEX 

Assalamualaikum dan Salam Sayang ♡

Sihat ke semua? Moga anda berada dalam keadaan sihat dan sentiasa di berkati olehNYA. InsyaAllah. Nak tanya,anda pernah ambil pil perancang keluarga tak? Ramai kawan-kawan nira dan nira sendiri ambil pil perancang keluarga dan kesannya menyebabkan kitaran period tidak stabil. Ada yang cepat naik tubuh dan macam-macam kesan sampingan lagi. 

Ramai yang mengadu setelah mengambil pil perancang,kitaran period tidak stabil! Keadaan ini boleh menyebabkan mereka susah nak tambah baby. Hal ini terjadi juga kepada diri nira sendiri. Memang lama kitaran period tak stabil. Sampaikan nak ganti puasa pun susah. Maklumla,bila dah tak stabil,kita sendiri pun tak tahu bila period akan datang.hehhee.

Bagaimana cara nak stabilkan kitaran period?

Kebiasaannya,untuk menstabilkan hormon,Pihak Hospital akan membekalkan ubat untuk mendatangkan period dan juga ubat hormon kepada pasangan yang merancang nak baby. Ubat ini akan di beri secara giliran. Untuk pengetahuan anda, UBAT AKAN MEMBERIKAN KESAN SAMPINGAN KEPADA TUBUH BADAN.

Bagaimana GLA COMPLEX boleh membantu ?

Shaklee menawarkan GLA COMPLEX yang bermanfaat dalam mengawal selia estrogen dan testosteron (hormon lelaki dan wanita). Ia juga memperbaiki simpton PMS seperti kesakitan,perubahan emosi,retensi air dan sakit payudara.

Ia merupakan Gamma-Linolenic Acid yang diekstrak daripada borage yang mengandungi lebih daripada 2 kali ganda GLA dalam Evening Pimrose Oil (EPO). Untuk pengetahuan anda,Borage adalah 3 kali lebih daripada bioavailabiliti dan 3 kali lebih berkesan daripada EPO.

Setiap kapsul mengandungi 300mg GLA yang mana ia adalah sumber terbaik omega-6. Ia digabungkan dengan minyak sunflower dan Vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya.

Jom kita tengok apa lagi kebaikan dan khasiat Shaklee GLA Complex :
√ membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
√ membantu meningkatkan kesuburan.
√ melegakan PMS (sindrom pra-haid).
√ menguatkan kuku dan kulit.
√ menjadikan kulit lebih sihat dan berseri.
√ membantu memerangi ekzema.
√ melegakan simpton akibat arthritis.
√ mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
√ menguatkan imuniti tubuh.
√ memperlahankan proses penuaan.
√ mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung.
√ mengawal kencing manis dan darah tinggi.
√ mengawal kolestrol.
√ untuk fungsi saraf.


GLA COMPLEX JUGA MEMBANTU MENGECUTKAN CYST



Testimoni 1




Testimoni 2




berminat? boleh order dengan nira seperti cara di bawah :


♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡



♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016