Wednesday, 18 February 2015

GET CLEAN WATER : Bekalan Air Bersih dan Sihat

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

GET CLEAN WATER


Suami saya memang pastikan bekalan air dirumah benar2 bersih. Sebab tu sebelum air tu diminum,ada beberapa proses penapisan..

Bagaimana pula dengan kebersihan air di rumah anda?? Dengan kos tak sampai rm500 anda mampu memiliki bekalan air bersih. 
GET CLEAN ® WATER PITCHER SHAKLEE boleh membantu anda mendapatkan bekalan air bersih.Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. berbanding dengan jag air yang lain,Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penurasan jag air pertama yang menggunakan blok-blok yang boleh diisi semula. jadi,kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 litre (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Pilihan bijak
•• Hanya beberapa sen bagi seliter air.
•• Air yang lebih sihat dan rasanya enak.
•• Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras-tidak memerlukan kuasa elektrik.
•• Ringan dan mudah dibawa.
•• Menjimatkan kos - tanpa perlu dimasak.

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

√ SELAMAT
"Menyingkirkan kandungan plumbum" dan banyak bendaing lain. Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan bendasing lain.

√ PILIHAN BIJAK
Menjimatkan kos kerana anda hanya perlukan berapa sen selitar sahaja. Get Clean ® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tanpa perlu mengagaknya.

√ HANDAL
Get Clean® Water menghasilkan 303 litre (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud di dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

√ MESRA ALAM
Get Clean® Water ini menggunakan Sistem Penuras air dengan blok-karbon isian semula yang pertama,di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

BERMINAT??

♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu0 comments: