Sunday, 1 February 2015

ESP ON DEMAND and HOT SELLER

Assalamualaikum dan Salam Sayang ♡

ESP ON DEMAND and HOT SELLER. Boleh di katakan setiap hari ada je yang tanya pasal ESP dan order ESP. Sebab semuanya LENGKAP. Harga mampu milik. Yang best semua boleh minum. Means dari anak berumur setahun ke atas sehinggalah atok,nenek. tapi yang budak biasa nira syorkan Meal Shakes.

Tu tengok model Meal Shakes saya.Okay,jom kita tengok apa kebaikan ESP sehinggakan sentiasa ON DEMAND dan HOT SELLER!

Shaklee merupakan syarikat pertama yang mencipta makanan tambahan protein berasaskan kacang soya. Hakikatnya,pengasingan protin yang pertama ini dicipta oleh Dr.Shaklee pada awal 70-an. Di mana,kini banyak ujian klinikal telah membuktikan bahawa Dr. Shaklee telah lama mengetahui protin soya adalah faktor utama dalam penjagaan kesihatan yang unggul.

Energizing Soy Protein ini diiktiraf seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat ektensif dan komprehensif serta memiliki kualiti protin yang tinggi yang pernah dihasilkan. Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi "non-GMO" (non-Genetically Modified Organism) yang mana ia diproses pada kadar suhu yang rendah. Tambahan pula,setiap 850g (satu tin Energizing Soy Protein) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.

Energizing Soy Protein dari Shaklee ini merupakan satu-satunya produk di dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Sangat sesuai untuk semua peringkat umur,tua dan muda. Manakala,kandungan Indeks Glisemik (G.I) yang rendah iaitu 39,menjadikan ia sangat sesuai juga kepada penghidap kencing manis.

Satu hidangan Shaklee ini bersamaan dengan 2 kali ganda daging,4 kali ganda telur,12 kali ganda susu,rendah lemak,tiada kolestrol,tiada asid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.

Manfaat Utama :
  1. Awet muda - Asid amino penting untuk membina otot,kuku,rambut,darah,organ,kulit,gland dan lain-lain. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda.
  2. Baik untuk hormon - Kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones,fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolestrol,mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung.
  3. Baik untuk prostat - Genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaannya mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Ia memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser. Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus,ovari,menopous dan pembesaran prostat.
  4. Kulit remaja - Merangsang pembentukan semula kulit dan otot,mengurangkan kedutan,agen anti-penuaan,mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot,percepat sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.
  5. Pembekal tenaga - Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun,maka ia baik untuk mencegah migrain,insomnia dan tekanan.
  6. Membaiki pigmentasi - Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur;membaiki masalah pigmentasi,kedutan dan kesan tua.
  7. Membaiki memori - Meningkatkan kualiti memori,vitaliti,dorongan seksual dan rangsangan.
TESTIMONI PENGGUNAHarga mampu milik. So sesiapa yang bajet dan nak SEMUA LENGKAP..Nira sarankan untuk anda mengambil ESP SHAKLEE. Memang tak menyesal jika anda mengamalkannya,memandangkan ramai yang memberikan feed back yang positif!


h♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu

0 comments: