Saturday, 7 February 2015

Berat Badan Maintain ,HB Cantik!

Assalamualaikum dan Salam Sayang ♡

Ramai mama yang berpuas hati dengan SET KEHAMILAN SHAKLEE. Nira sendiri mengamalkannya. 100% daripada yang Shaklee. Tak ambik yg kk bagi. Berat badan alhamdulillah maintain walau makan banyak.. biasanya kalau berat kurang akak misi yang cun akan membebel.. kalau naik mendadak pun akan membebel jugak. :))

Yang paling best,bacaan hemoglobin sepanjang kehamilan sangat memuaskan. Kebiasaannya bacaan 13 ke atas. Tapi,nak bagi HB cantik kena jaga makan dan jangan sesekali skip VITALEA IRON FORMULA .

Bukan tu je,kesan kepada Naadim dia aktif dan kuat. Setiap kali checkup di KK dan Hospital,misi kat sana akan cakap,budak ni kuat tidak padan dengan kecik. Umi tersenyum je.. ni semua sebab umi tak skip OSTEMATRIX. :))

Jom lihat setiap fungsi vitamin ni.



ESP : membekalkan protein yang membantu untuk pembentukan tisu bayi,selain bagus untuk menguatkan otot rahim...elak keguguran dan beri tenaga kepada ibu.

OSTEMATRIX : membekalkan kalsium yang diperlukan dalam pembentukan tulang bayi..elak sakit badan dan cramp yang kerap berlaku kepada ibu hamil.


B COMPLEX WITH ACID FOLIC : membekalkan vitamin B yang diperlukan untuk pembentukan saraf bayi..elakkan daripada kelahiran pra matang dan kecacatan kepada bayi.


VITALEA  IRON FORMULA : multivitamin yang tinggi kandungan iron menstabilkan hemoglobin dalam badan ibu..elak dari risiko hB low.


SUSTAINED RELEASE VITAMIN C : tingkatkan imunisasi ibu daripada mudah terkena penyakit selain membantu mengurangkan rasa loya.


Harga mampu milik dan tahan lama. Jika berminat nak mencubanya boleh contact nira.

♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡



♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016