Friday, 20 February 2015

Adam Naufal VS Aisy Naadim

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Pepagi ni nak share pasal anak-anak lah pulak. Boleh ke buleh?? Boleh la kannnn? Okay..anak sulung nira namanya Adam Naufal. Yang kedua Aisy Naadim. Sangat berbeza dua beradik ni,dari segi kulit dan perangai. Hahahaaa..

shaklee bachok


Orang kata,setiap anak memang berbeza.. Dua generasi,dua perbezaan. Yes..buat masa ni ada la sikit-sikit yang nira nampak dorang memang berbeza. Okay,tak mau cakap pasal perbezaan tu..cuma nak share perbezaan dengan tidak ambil produk shaklee dengan yang ambil produk shaklee..
Paham ke idak ni? Kalau tak paham buat-buat paham lah ye. Selepas baca perbezaan kat bawah,mungkin mudah korang nak faham. Perhaps!..

Perbezaan semasa kehamilan,kelahiran dan berpantang dua beradik nih..

Adam Naufal

  • 100% ubat kk dan minum susu anmun.
  • sakit gigi sampai kena cabut. Kurang kalsium myb.
  • selalu cramp.
  • berada dalam labour room selama 13 jam. Last-last kena masuk dewan bedah. keluar ikut tingkap.
  • dalam pantang selalu penat. tak cukup tidur. banyak di bantu oleh suami dan MIL.
  • rambut gugur. Stress dan merajuk sampai potong rambut ala polis wanita. 
Aisy Naadim
  • 100% vitamin shaklee dan tak ambil susu.
  • dah takde sakit gigi.
  • takde cramp. cukup kalsium sebab OSTEMATRIX SHAKLEE bukan sekadar kalsium biasa. Ianya lengkap dengan Magnesium dan Vitamin D.
  • berada dalam labour room selama 8 jam. Lahir ikut jalan.
  • dalam pantang cergas. tak penat. 
  • RAMBUT TIDAK GUGUR sebab kebanyakan vits kehamilan shaklee membantu mengurangkan masalah keguguran rambut. Happy! dah tak payah nak stress.
Apa yang nira boleh describeskan bahawa SET KEHAMILAN dan SET BERPANTANG SHAKLEE adalah yang terbaik. Perubahan ini dirasai oleh nira sendiri. So,nira share dengan anda. Kot ada yang teruja dan tergoda nak try. Boleh contact2 nira..hehheee


♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡



♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu



Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016