Wednesday, 4 February 2015

7 Sebab Kenapa Perlu Berikan Vita-Lea For Children Kepada Anak Anda

Assalamualaikum dan Salam Sayang ♡
Kajian terbaru menunjukkan 25% sumber kalori kebanyakan anak-anak dari makanan ringan. Kentang goreng merupakan sumber sayuran no 1 mereka.

Kajian tersebut turut menyatakan kekurangan nutrisi yang berpunca dari pemakanan yang tidak sihat menjejaskan prestasi anak-anak disekolah,mempengaruhi sistem inun,tumbesaran tulang dan perkembang fizikal mereka. 

7 Sebab Kenapa Perlu Berikan Vita-Lea Kepada Anak Anda. Sangat rugi jika tak berikan kepada anak-anak kerana tablet sebesar bola mata anak ini mampu menampung lompang-lompang nutrient anak-anak kita. 

1. Mengandungi 

  • 18 jenis vitamin dan mineral perlu.
  • 100% vitamin A,C,D dan E serta kesemua 8 vitamin B.
  • Kalsium,magnesium,zinc,cooper, dan pelbagai mineral lain.
2. Formula yang di perbaharui berbanding formula lama.
3. Menggunakan pemanis semulajadi xylitol yang tidak akan menyebabkan kerosakan gigi.

4. Tidak mengandungi perasa,pemanis dan pengawet tiruan.

5. Bebas gluten,datang dalam perisa anggur yang sangat sedap,pasti digemari oleh anak-anak.

6. Multivitamin kanak-kanak terbaik dipasaran,jumlah nutrient lengkap dan memenuhi keperluan tumbesaran anak-anak,penyerapan mudah dan pantas.

7. Sangat sesuai diambil kanak-kanak yang tidak gemarkan sayur.
Rebut peluang mendapatkan VITA-LEA FOR CHILDREN dengan lebih ekonomi kerana pada bulan februari Shaklee menawarkan promosi Vita-Lea For Children buy 3 free 1.

Ramai yang beli banyak-banyak terus simpan stok,tindakan yang sangat bijak dan pantas kerana kita sedia maklum tahun 2015 keadaan ekonomi makin kritikal,tambahan bulan April dilancarkan GST,Confirm harga barang pun naik.......


♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu

0 comments: