Friday, 23 January 2015

Vivix Bantu Pesakit Kencing Manis

Assalamualaikum dan Salam Sayang ♡

Adakah anda atau ahli keluarga terkena penyakit kencing manis? Jika YA,kita lihat apa yang disyorkan kepada penghidap kencing manis ni.

VIVIX SHAKLEE sangat disyorkan kepada mereka yang terkena penyakit kencing manis. Kenapa Vivix? Vivix merupakan supplemen anti-penuaan terbaik di dunia. Juga membantu memelihara jantung,otak,sistem imun,perlindungan antioksidan,peningkatan tenaga,kesihatan dan kesejahteraan.

shaklee bachok


Vivix ™ minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru first dalam pemakanan polifenol. Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polyganum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Unggu yang kaya dengan Polifenol. 
Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA, (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat.  Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.

Memperbaiki tenaga sel.  Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga.  Keadaan ini menyebabkan fungsi sel menurun.  Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin berusia, makin kerap kita akan sakit sana sini, ingatan pun akan pudar.  So, Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Manfaat Vivix Shaklee..

4 Mekanisma Penuaan Pada Tahap Sellular
  1. Keroskan DNA : Setiap hari,setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yg merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik,menghasilkan satu "typo" (kesilapan dari yang asal) yg akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur. Ramuan Vivix melindungi dan memperbaiki sellular DNA.
  2. Pengawalan Genetik : Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap sellular. Didalam satu penuaan utama,ujian klinikal terbaru,menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular.
  3. Pengeluaran Tenaga Yg Kian Menurun Oleh Sel-sel : Mitochondria (penjana tenaga) yg kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun fungsi sel turut menurun. Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga didalam sel.
  4. Penimbunan Protin AGE : Penimbunan berlebihan protin AGE (advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sellular yg akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur. Ramuan Vivix adalah 10x ganda lebih kuat dari resveratol (kandungan unik dlm anggur "muscadine") utk melambatkan pembentukan protin AGE.
testimoni vivix shaklee :


Bulan ni merupakan promosi vivix..jika beli 6 percuma 1 atau belian pek berkembar dapat diskaun sebanyak 5%..

Jika berminat boleh contact nira seperti di bawah..


♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡


♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu

0 comments: