Wednesday, 28 January 2015

Shaklee Bachok : Set Pantang Shaklee Terbaik

Assalamualaikum dan Salam Sayang ♡ 

Masa berpantangkan anak sulung,nira tak kenal lagi produk shaklee. So,suruh je asben belikan kat klinik. Setiap minggu kena beli sebab tak banyak sangat kuantitinya. Jenuh jugakla nak kuarkan duit. hihihi. Tapi,takpela..sebab nak sihat kan. So,kena kuarkan jugak. Kalau lambat sihat,camner nak uruskan anak,tu belum masuk part kena berjaga malam lagi.

Bila dah lahir anak kedua ni,dah kenal produk Shaklee,dah tahu kebaikan produk ni dan dah tahu betapaaaa jimatnya produk ni,nira ambil full set untuk set berpantang. Harga mampu milik dan jimat. 
Sangat nira syorkan kepada ibu hamil,kalau nak guna set pantang shaklee,boleh beli stau produk setiap bulan. So,sempatla dapat full set ketika berpantang nanti dan tidak rasa sangatlah harga setiap produk tu.. hehehe..(tips ni tauuuu)

Meh tengok apa yang ada dalam SET BERPANTANG.


shaklee bachok

Apa kesitimewaan Set Berpantang Shaklee?

1. Zinc Complex : Membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka. Ia juga membantu mengurangkan keguguran rambut yang lazimnya dialami oleh ibu berpantang.

2. Vitamin C : Adanya vitamin C yang berfungsi memulihkan sel-sel badan,menaikkan seri pada wajah si ibu yang pucat dan kurang berseri semasa dalam pantang. Kandungan vitamin C memainkan peranan penting dalam penghasilan kolagen yang dikenali boleh menganjalkan kulit.

3. B-Complex : Adanya B Complex yang membantu menghindarkan stress pada ibu dalam pantang. 

4. Vita-Lea :  Adanya vitalea yang berfungsi sebagai multivitamin kepada ibu. Ibu berpantang akan berasa lebih bertenaga dalam menguruskan anak. 

5. ESP : Dengan ESP,ibu akan lebih bertenaga menguruskan rumahtangga disamping bayi yang baru lahir. Juga membantu menghasilkan susu ibu yang lebih berkhasiat.


Siriesly! Sangat teruja tengok stok susu yang di share dalam group TG kami. Baru berpantang 30 hari dah penuh peti. Rezeki bayinya. Alhamdulillah. 
.
Kenapa SET BERPANTANG menjadi pilihan mama2 pada masa kini?
√ harga mampu milik dan jimat berbulan
√ mama akan lebih bertenaga
√ luka cepat sembuh
√ kulit mama dan baby cantik
√ jamu moden. Membantu memulihkan dalaman
√ mesra pengguna
√ SELAMAT,SEMULAJADI,HALAL
.
Tips ekluksif tentang PENYUSUAN akan di berikan jika anda mendapatkan SET BERPANTANG SHAKLEE dengan nira. Mai bisik2 harga. InsyaAllah harga dan service terbaik.



♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡



♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016