Saturday, 31 January 2015

Shaklee Bachok : Cara minum ESP SHAKLEE yang betul :)

Assalamualaikum dan Salam Sayang ♡

Ok,pagi-pagi ni nak cerita dan explains details lagi tentang ESP SHAKLEE yang sentiasa ON DEMAND and BEST SELLER. :))

Sebenarnya ESP ni BUKAN SAHAJA UNTUK IBU MENGANDUNG tetapi boleh di ambil orang yang belum kahwin,yang dah kahwin,warga emas malah kanak-kanak umur satu tahun dan ke atas (mengikut dos yang betul bagi kanak-kanak). Jangan terkejut,lelaki pun boleh ambil tau. So,kalau isteri beli,boleh share satu keluarga. Complete! ;)


Kenapa ESP sentias ON DEMAND dan BEST SELLER ??

  1. ESP menjadikan kulit muka halus,gebu dan berseri.
  2. Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit.
  3. ESP menganjalkan payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikan payudara anda.
  4. ESP memberikan tenaga yang berpanjangan,tidak lesu dan kurang letih.
  5. Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak,ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat.
  6. ESP membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim. Menjadikan baby cepat kenyang dan tidak meragam.
  7. Bagi ibu-ibu mengandung,ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu berada pada tahap optimun.
  8. Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka,kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati.
  9. Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan.
Antara resipi yang korang boleh try untuk menyedapkan lagi ESP yang di minum :)

1. 1 sudu bancuhan ESP + Air Suam
Tapiii,kena ingat..TIDAK BOLEH BANCUH DENGAN AIR PANAS. hanya dengan air suam/sejuk sahaja. 

2. 1 sudu bancuhan ESP + Milo

3. 1 sudu bancuhan ESP + Nestum 3 in 1 
yang ni memang best. Kalau ada Nestum,memang nira bancuh tiap-tiap hari. Plus ada oat pulak. sedapppppp!


4. 1 sudu bancuhan ESP + Fresh Milk
nira suka bancuh dengan perisa strawbery. Rasa segar je bila lepas minum. Siriesly..tak tipu! Korang harus try sendiri.

5. 1 sudu bancuhan ESP + Fresh Milk + Kurma
korang perlu rendam dulu kurma tu. Kemudian potong kecik-kecik ataupun blend.

6. 1 sudu bancuhan ESP + Ribena

7. 1 sudu bancuhan ESP + Twister Oren
siries,memang dah tak pandang kiri kanan kalau shake dengan twister oren. fuh. tidak terkata betapa sedapnyaaaaa..



8. 1 sudu bancuhan ESP + Susu Anmum

9. 1 sudu bancuhan ESP + Campuran buah-buahan
yang ni pilih buah kegemaran dan blend.

10. 1 sudu bancuhan ESP + Air Horlicks

11. 1 sudu bancuhan ESP + Air Bliss

12. 1 sudu bancuhan ESP + Performance Drink/Meal Shakes/Cinch Shake

So,lepas ni bolehla korang try bancuh dengan resipi yang nira kongsikan. Tapi,ada jugak yang lebih suka bancuh dengan air suam. Tak kisah apa jua cara bancuhan korang,yang penting manfaat yang korang dapat tu ;)

Rasa TERUJA dan TERGODA nak try? Boleh contact nira ye.



♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡



♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu






Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016