Saturday, 17 January 2015

Shaklee Bachok: 1 Kos,1 Produk,1000 Manfaat!

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Fuh,terkejar-kejar harinim. Banyak kerja rumah yang perlu diuruskan. Penat sikit tapi takpe,tu kan tanggungjawab kita sebagai isteri.. hehhee..

Okaylah,untuk entri ni,nira masih nak bercerita pasal Vivix Shaklee. Mohon jangan muntah hijau ya. Banyak share tu sebab bulan ni promosi Vivix. Beli 6 percuma 1 atau belian secara pek berkembar dapat diskaun 5%. Banyak jimat wooooo...

Ok..sebelum tu meh tengok rupa Vivix ni macam mana..kot2 ada yang tak kenal lagi..



Kita tengok dulu apa kelebihan jika grap promosi beli 6 percuma 1.

  • Percuma 1 botol vivix.
  • percuma pendaftaran ahli.
  • percuma kos penghantaran.
  • rebate cash sebanyak rm241.xx
wahhhh..siapa nak bagi macam tu kan..dahlah dapat free sebotol vivix..dapat pulak duit. Tapi,hanya pada bulan ni je tau. Bulan depan dah tak dapat harga macam ni dan kebaikan ni semua. So,bolehla share dengan sesiapa sahaja untuk mendapatkan promosi gila-gila ni. Rugi uols kalau lepaskan peluang.

Kalau beli 2 botol Vivix,anda akan dapat :
  • percuma pendaftaran ahli.
  • diskaun 5%
  • percuma kos penghantaran.
  • dapat rebate cash sebanyak rm36.xx
wahhh..2 botol pun dapat cash rebate jugak..berbaloi-baloi kannn??..

tapi,kalau nak beli 1 pon takdehal..cuma tak dapatlah percuma pendaftaran ahli dan rebate cash tuuu..

Okay,sekarang kita tengok pula apa Vivix ni sebenarnya dan kebaikannya.


Vivix ™ minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru first dalam pemakanan polifenol. Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polyganum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Unggu yang kaya dengan Polifenol. 
Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA, (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat.  Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.

Memperbaiki tenaga sel.  Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga.  Keadaan ini menyebabkan fungsi sel menurun.  Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin berusia, makin kerap kita akan sakit sana sini, ingatan pun akan pudar.  So, Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Antara kebaikan Vivix adalah :

Menggalakkan penuaan yang sihat.
Membantu mengelakkan kanser.
Mengurangkan risiko sakit jantung. 
Mengurangkan komplikasi kencing manis.
Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi.
Bantu mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk.
Menggalakkan kehilangan berat badan.
Meningkatkan sistem imun.
Menyokong kesihatan mata.
Menggalakkan kesihatan keseluruhan.



1 Kos,1 Produk dan 1000 Manfaat ada dalam sebotol Vivix. Memang tidak rugi jika anda mendapatkannya hari ini !!

Untuk testimoni Vivix boleh Klik Sini. Ramai yang sukakan Vivix. Juga..Vivix membantu seseorang berhenti meroko! Wah,so,isteri yang sayangkan suami atau ayah..meh hadiahkan sebotol vivix kepada mereka. Kesihatan dapat dipelihara dengan Vivix Shaklee. :))



So,kalau nak grap promosi ni,anda kumpul order dan proceed kat nira ye. hehheee..

♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡


♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu




Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016