Saturday, 17 January 2015

Set Berpantang Shaklee Pilihan Saya

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Saya mula mengenali Set berpantang Shaklee dengan anak kedua. Masa tu saya excited sebab dah tak perlu nak makan jamu-jamu ni. Masa anak pertama saya belum mengenali produk shaklee. Set berpantang shaklee memang mesra pengguna. Alhamdulillah,luka jahitan cepat sembuh dan badan juga kekal cergas. Kalau anak ada jaundice pun,ibu-ibu masih boleh mengambilnya. Sebab itu Set berpantang Shaklee dikatakan mesra pengguna.

Apa yang terdapat dalam Set Berpantang Shaklee ??

shaklee bachok



Apa kesitimewaan Set Berpantang Shaklee?

1. Zinc Complex : Membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka. Ia juga membantu mengurangkan keguguran rambut yang lazimnya dialami oleh ibu berpantang.

2. Vitamin C : Adanya vitamin C yang berfungsi memulihkan sel-sel badan,menaikkan seri pada wajah si ibu yang pucat dan kurang berseri semasa dalam pantang. Kandungan vitamin C memainkan peranan penting dalam penghasilan kolagen yang dikenali boleh menganjalkan kulit.

3. B-Complex : Adanya B Complex yang membantu menghindarkan stress pada ibu dalam pantang. 

4. Vita-Lea :  Adanya vitalea yang berfungsi sebagai multivitamin kepada ibu. Ibu berpantang akan berasa lebih bertenaga dalam menguruskan anak. 

5. ESP : Dengan ESP,ibu akan lebih bertenaga menguruskan rumahtangga disamping bayi yang baru lahir. Juga membantu menghasilkan susu ibu yang lebih berkhasiat.

Testimoni pengguna Set Berpantang Shaklee : Luka cepat sembuh.

shaklee bachok

Sooooooo,jika ibu-ibu masih tercari set berpantang,nira sangat syorkan produk shaklee.. Sebab ianya memang terbaik!

nah,nak tepek gambar anak kedua nira..Aisy Naadim..



♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡


♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016