Thursday, 29 January 2015

Punca Masalah Angin Dalam Badan

Assalamualaikum dan Salam Sayang ♡

Masalah angin dalam badan bagi kebanyakan individu mungkin tidak menjadi satu masalah kesihatan yang luar biasa. Gejala yang dialami oleh seseorang individu dengan individu lain mungkin berbeza. Angin kebanyakan individu berpunca daripada udara yang ditelan. Keadaan menelan angin lebih kerap berlaku apabila seseorang individu dalam keadaan stress atau tertekan.

Masalah ini disebabkan proses penghancuran makanan oleh bakteria di dalam usus besar terhadap makanan yang tidak dihadam. Gas yang dihasilkan biasanya karbon dioksida,oksigen,nitrogen dan ada kalanya gas methana.

Shaklee Peppermint Ginger Plus Penyelesai Masalah Angin


Halia adalah herba terunggul dalam memastikan saluran penghadaman lancar dan mempunyai aspek semulajadi yang bisa menyaman dan dapat melegakan senak perut. Pudina sebagai plengkap kepada halia dengan berfungsi membantu dalam menggalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan membuang angin dan mengembalikan keselesaan kepada perut.

Ianya dirumus khas dengan herba asli pudina,halia,jintan manis, dan jintan hitam untuk memberikan rasa nyaman dan melegakan perut yang berangin. JUga,tabletsnya boleh ditumbuk dan dicampur dengan air panas untuk menjadi sebagai minuman herba semulajadi. Yang pastinya,setiap produk Shaklee tentulah bebas daripada perasa tiruan,pewarna,atau bahan pengawet tambahan.

Antara testimoni yang berpuas hati setelah mengambil Peppermint Ginger Plus :

peppermint

testi 2

Hubungi saya untuk menyelesaikan masalah angin dalam badan. 


♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu

0 comments: