Saturday, 24 January 2015

Lengkap dalam satu tong ESP!

Assalamualaikum dan Salam Sayang ♡

Ramai yang tanya nira,apa yang LENGKAP dalam satu produk dan dalam masa yang sama jimatt? Okay,bagi nira apa yang LENGKAP (KURUS,CANTIK,TENAGA,dan KESIHATAN)...OPKOSlah ESP.. Ianya lengkap dalam satu tong sahaja! Harga mampu milik ;))
Shaklee merupakan syarikat pertama yang mencipta makanan tambahan protein berasaskan kacang soya. Hakikatnya,pengasingan protin yang pertama ini dicipta oleh Dr.Shaklee pada awal 70-an. Di mana,kini banyak ujian klinikal telah membuktikan bahawa Dr. Shaklee telah lama mengetahui protin soya adalah faktor utama dalam penjagaan kesihatan yang unggul.

Energizing Soy Protein ini diiktiraf seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat ektensif dan komprehensif serta memiliki kualiti protin yang tinggi yang pernah dihasilkan. Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi "non-GMO" (non-Genetically Modified Organism) yang mana ia diproses pada kadar suhu yang rendah. Tambahan pula,setiap 850g (satu tin Energizing Soy Protein) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.

Energizing Soy Protein dari Shaklee ini merupakan satu-satunya produk di dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Sangat sesuai untuk semua peringkat umur,tua dan muda. Manakala,kandungan Indeks Glisemik (G.I) yang rendah iaitu 39,menjadikan ia sangat sesuai juga kepada penghidap kencing manis.

Satu hidangan Shaklee ini bersamaan dengan 2 kali ganda daging,4 kali ganda telur,12 kali ganda susu,rendah lemak,tiada kolestrol,tiada asid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.


Kepentingan Protein
  • Protein adalah bahan utama dalam pembentukan pelbagai organ dan tisu dalam badan serta komponenutama kepada hormon manusia.
  • Ia juga merangsang fungsi psikologi. Maka setiap organ kita memerlukan protin.
  •  Kekurangan protin menyebabkan kelemahan dalam sistem imun untuk melawan penyakit,masalah lebihan air yang tinggi dalam badan,kehilangan kepejalan otot,perubahan warna rambut,dan akhirnya boleh membawa kepada kegagalan fungsi organ yang akhirnya boleh membawa kepada kematian.
Keistimewaan ESP Shaklee


Testimoni pengguna


Soooo,sesangat rugi jika anda tidak try ESP.. Harga mampu milik dan semua lengkap dalam satu tong.

Jika nak order..atau nak tambah order...atau nak order baru..ada bajet,ada planning..meh contact nira. Boleh contact menggunakan cara di bawah :♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡


♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu

0 comments: