Wednesday, 28 January 2015

Gentle Deep Foaming Cleanser

NutriWhite Shaklee : Gentle Deep Foaming Cleanser

Assalamualaikum dan Salam Sayang ♡

Sebenarnya malas nak share. Sebab tak nak bagi orang lain cantik. Hahahha (gelak jahat).. tapiiii..tapiiii kannn rasa bersalah pulak kalau tak share benda yang best gila ni!!.  NutriWhite Shaklee benda wajib yang korang kena cuba. Sebab 200% korang akan berpuas hati dengan kesannya. Siries.. tak tipu hokey. 

Yang ni korang jangan takut2 nak guna ya..sebabbbbbb....

sekilas pandang mengenai NutriWhite Shaklee
•• dibangunkan oleh saintis dan pakar2 penjagaan kulit di Jepun dan Amerika..(fuhyoooo..)
•• pembangunan produk selama 3 tahun. Agak2 produk lain macam ni ke?
•• pemilihan bahan aktif dan mentah yang diperolehi dari 16 buah negara
•• ujian yang menyeluruh
•• selamat dan berkesa
•• vitamin C derivatif (ascorbyl/glucoside) ramuan selamat dan terbukti
•• patent-pending WhiteN-16 adalah campuran daripada 16 nutrien botani yang kuat yang membantu mengurangkan penampilan melanin yang sedia ada untuk mewujudkan lebih putih,kulit lebih cerah dan bercahaya



Shaklee Bachok

Set NutriWhite Shaklee mendapat testimoni yang syiok habis. Ramai yang sukakannya.

Berapa lama dalam 1 tiub? Sangat tidak menyesal jika anda melaburkan wang untuk mendapatkan pencuci muka ni..sebabbbb satu tiub boleh digunakan 6 hingga 9 bulan. Tak perlu guna banyak. Picit sikit je. 

Harga set NutriWhite Shaklee lebih murah jika di bandingkan dengan jenama-jenama lain di pasaran.

Lelaki dan wanita juga boleh gunakan pencuci NutriWhite Shaklee ni. So,para suami,hadiahkan untuk isteri. Nanti sama-sama boleh pakai. dan sama-sama akan dapat kulit wajah yang cantik,bersih,sihat dan berseri.Warna kulit juga akan sekata.

Jom tengok testimoni pengguna NutriWhite Shaklee.






















ada rasa TERUJA dan TERGODA tak nak try? Kalau nak try boleh contact nira ya. Tengok cara kat bawah macam mana nak contact nira. :)



♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋


Nira Nazri (ID 1078451)

Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu


Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016