Sunday, 23 November 2014

Vitamin Shaklee menjadi pilihan orang ramai

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Betul ke vitamin shaklee menjadi pilihan orang ramai?? Macam tipu je.. sebab ada je tengok orang yang kondem.. Takpela,yang kondem tu hak mereka,meh tengok apa kata cust ku ni..

pilihan utama orang ramai

betulkan? Semua pilihan ada di tangan masing-masing. Sama ada nak jaga kesihatan secara semulajadi atau sebaliknya. Lagipum produk shaklee ni harga mampu milik,jimat dan lagi untung berganda kalau join ahli. :))
Okay,tu je makyong nak cita untuk entri nih.. Btw,kalau nak order produk shaklee,meh order ngan makyong ye. 

****************************************
PROMOSI NOVEMBER
OMEGA GUARD
BELI 6 PERCUMA 1
BELIAN TWIN PACK,JIMAT 5%

****************************************



♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡



♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋




Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016