Saturday, 15 November 2014

STOP ! Jangan ambil Vivix lagi

Assalamualaikum dan Salam Sayang 



Dua,tiga,empat menjak nih,memang femes lah pulak Vivix ya. Tapi,walau ada segelintir yang berniat menjatuhkannya,namun rezeki dalam produk shaklee yang lain mahupun Vivix sendiri makin mencurah. Biasalah,benda femes kan,dan tidak semua orang boleh terimanya. Ada je cita-cita yang dorang timbulkan.

Tajuk tu? Saje je,nak bagi HOT sikit.. :)) Sebenarnya Vivix ni ada keistimewaan sendiri dan sangat baik jika di amalkannya. Tak rugi pun. 




4 Mekanisma Penuaan Pada Tahap Sellular

  1. Keroskan DNA : Setiap hari,setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yg merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik,menghasilkan satu "typo" (kesilapan dari yang asal) yg akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur. Ramuan Vivix melindungi dan memperbaiki sellular DNA.
  2. Pengawalan Genetik : Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap sellular. Didalam satu penuaan utama,ujian klinikal terbaru,menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular.
  3. Pengeluaran Tenaga Yg Kian Menurun Oleh Sel-sel : Mitochondria (penjana tenaga) yg kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun fungsi sel turut menurun. Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga didalam sel.
  4. Penimbunan Protin AGE : Penimbunan berlebihan protin AGE (advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sellular yg akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur. Ramuan Vivix adalah 10x ganda lebih kuat dari resveratol (kandungan unik dlm anggur "muscadine") utk melambatkan pembentukan protin AGE.
Antara Manfaat Vivix



Jom kita lihat pula apa kata mereka yang mengamalkan Vivix Shaklee.

TESTIMONI 1 : 


TESTIMONI 2 :


TESTIMONI 3 :


TESTIMONI 4 :


TESTIMONI 5 :



TESTIMONI 6 :



Agak-agak kalau lah cenggini yang anda dapat dalam sebotol Vivix..nak stop atau teruskan pengambilannya? Tepuk dada,jawab sendiri..ekekekee..



****************************************
PROMOSI NOVEMBER
OMEGA GUARD
BELI 6 PERCUMA 1
BELIAN TWIN PACK,JIMAT 5%

****************************************



♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡



♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋




Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu

Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016