Tuesday, 18 November 2014

Shaklee Bachok : Set Anak Cergas

Assalamualaikum dan Salam Sayang ♡

shaklee bachokOMEGA GUARD - meningkatkan keupayaan belajar,kemahiran menyelesaikan masalah,meningkatkan daya tumpuan dan ingatan serta perhubungan antara sel otak. Omega-3 juga menunjukkan dapat menyokong keseimbangan emosi dan sikap positif dan membantu meningkatkan daya ingatan ketika mereka tua kelak. Penyakit asma yang sering menyerang kanak-kanak juga boleh di atasi dengan pengambilan Omega Guard secara konsisten.

MEAL SHAKES - mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan. Kaya dengan sumber protein dan kalsium. Kanak-kanak amat perlukan protein untuk membesar ,kuat dan sihat.

CHEWABLE VITA C-PLUS - memelihara daripada jangkitan,meningkatkan imuniti tubuh.menjaga kesihatan gigi serta gusi dan struktur tulang. Kanak-kanak amat sukakannya kerana rasanya yang masam manis serta boleh dikunyah seperti gula-gula.

♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋
Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu

0 comments: