Tuesday, 18 November 2014

Shaklee Bachok : Selera anak bertambah!

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Wohaaa! Bizi sikit harini..banyak aktiviti luar. Tapi,bisness ai tetap berjalan seperti biasa.. :)
Harini nak sharing testimoni Meal Shakes Shaklee. Jom tengok dulu apa kata pengguna Meal Shakes Shaklee dan kesan kepada anaknya.

meal shakes


See! Ibu mana yang tak happykan bila anaknya dah berselera nak makan. Bukan tu je,selsema anaknya juga berkurang. Semua dengan izinNYA. oh ya,Naufal pun suka sangat dengan Meal Shakes nih..setiap kali buat susu,dia akan tanya "vitamin-vitamin"?? Maknanya dia tanya Meal Shakes dah letak ke belum. 

Alhamdulillah kesan kepada dia juga sangat bagus. Dah kurang deman dan tidak sembelit. :). Selera makan pun makin banyak. Perkembangan juga boleh dikatakan bagus. Syukur :))

Sesuatu yang anda perlu tahu tentang Meal Shakes

- membekalkan sekurangnya 35% Nilai Harian bagi 19 vitamin dan mineral penting untuk tubuh.
- mempunyai sumber yang kaya dengan kalsium ,fiber dan juga protein.
- rendah lemak dan rendah glisemik.
- rasa french vanilla yang sedap.
- boleh diberikan kepada anak berusia 1 dengan dos yang kecil sahaja.
- bagi kanak-kanak berusia bawah 4 tahun,ianya boleh diberi dalam kuantiti yang sedikit untuk membenarkan tubuh mereka membina ketahanan secara semulajadi.
- boleh diambil untuk menambahkan berat badan dan menambahkan selera makan anak-anak.
- juga bagus diambil oleh ibu hamil yang mempunyai alahan yang teruk.
- juga boleh diambil untuk menguruskan badan. Kerana mampu memberikan rasa kenyang yang lebih lama selain plan set kurus shaklee.




♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡



♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋




Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu



Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016