Sunday, 23 November 2014

Shaklee Bachok : Rangkaian Syampu Shaklee - ProSante

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

rangkaian syampoo


Mempertahankan Dari Kerosakan Sebelum Ia Bermula :

Revitalizing Shampoo dan Purifying Shampoo.

Tanpa ramuan yang mengering atau menanggalkan,Revitalizing Shampoo yang patent-pending menyediakan pembersihan yang lembut,tetap,sementara Purifying Shampoo menghapuskan minyak,produk pendandan dan menghapuskan pembentukan pencemaran.

Gabungan dua shampoo unik ini mengikut jadual anda menawarkan cara revolusiner untuk mengekalkan rambut yang sihat optimun dan responsif.

Kotoran yang dikumpul oleh rambut akan merosakkan struktur rambut dan meningkatkan stres pada setiap helai rambut apabila ia kusut masai. Pembentukan kotoran dan produk dandanan mempercepatkan kerosakan. Hasilnya menjadikan rambut lemah dan lesu,tidak bermaya dan sukar diurus. Malangnya kebanyakan shampoo mendatangkan lebih mudarat dari kebaikan kerana mereka berulang kali menanggalkan minyak-minyak penting mengasari permukaan rambut melunturkan bilah rambut dari kekuatang dan kecergasannya.

Sebab itulah kedua shampoo ProSante TIDAK mengandungi ramuan kimia yang kasar seperti DEA dan SLS,dan mereka ADA memberi manfaat unik dan ekluksif apabila digunakan sebagai satu pasukan.

Untuk membersih dan memulihkan lantunan dan sinaran muda (Revitalizing Shampoo)

Mengandungi sistem pembersihan yang patent-pending. Diformulasikan dengan humectants dan protin berasa sayuran untuk kutikel rambut yang licin.

Mengimbangi kulit kepala dan menyemai rambut dengan humectant,membantu mengurangkan kusut dan mengekalkan imbangan kelembapan dan kilauan.

Setiap kegunaan membuat rambut nampak dan rasa:

  • Bersih - menanggalkan minyak berlebihan,kotoran dan produk dandanan.
  • Kuat - tidak menanggalkan kelembapan penting,jadi kutikel rambut sentiasa licin dna tahan dari rosak,walaupun dalam keadaan basah.
  • Lantunan - anti-statik dan tidak mengering jadi rambut mengekalkan flex dan daya tahan semulajadi.
  • Menyegarkan - menampilkan Scalp Health Complex untuk menenangkan dan melembapkan,membuat kutikel kepala rasa selesa dan bertenaga.
Untuk pembersihan secara mendalam disamping melindungi kelembapan asli (Purifying Shampoo)

Membersih dengan lengkap,mendalam untuk menghapuskan kotoran dan pembentukan minyak tanpa menanggalkan rambut atau kulit kepala atau melunturkan warna rambut. Setiap kegunaan akan membuat rambut :
  • Penjelasan - membebaskan rambut dari sebum yang terkumpul,pencemar persekitaran,dan timbunan produk dandanan. Mengembalikan sinaran dan menyerlahkan tekstur asli rambut.
  • Volumized - keseimbangan pH balanced untuk melindungi kutikel rambut dan menjamin body,lift dan kilau.
  • De-Stresses - menangani cabaran alam sekitar dengan melindungi kelembapan dan imbangan lipid.
  • Bebas dari mengelupas - menampilkan Scalp Health Complex untuk mengurangkan kelihatan berminyak dan kelemumur,dan membantu menyokong imbangan mikroflora kulit kepala.****************************************
PROMOSI NOVEMBER
OMEGA GUARD
BELI 6 PERCUMA 1
BELIAN TWIN PACK,JIMAT 5%

****************************************♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋
Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu


0 comments: