Saturday, 1 November 2014

Shaklee Bachok : Bulan Omega Guard

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

promosi november


Wohhhaaaaaaaaaa! Bulan ni promosi Omega Guard lah youuu..makanya bulan ni merupakan bulan lebih ramai yang kuruih,bulan menjaga jantung,bulan anak cerdik dan bulan ibu hamil yang mempunyai bacaan HB yang santek-santek! Kenapa makyong bgtahu macam tu... sebab youu all boleh jugak beli secara twin pack..iaitu 2 botol Omega Guard. Harga memang berbaloi! Makyong sendiri pun sampai harini masih ambik Omega Guard. Anak cerdik impian setiap ibu..dan semua akan terjadi dengan izinNYA. Makyong hanya berusaha..

atasi dengan omega guard shaklee



Melindungi Jantung Anda*
OmegaGuard membekalkan asid lemak omega-3 yang berpotensi ultratulen dengan spektrum penuh bergred farmaseutikal.

Membantu Mengurangkan Risiko Penyakit Jantung*
Satu penyelidikan yang menyokong fakta tersebut tetapi bukan muktamad menunjukkan bahawa pengambilan asid-asid lemak omega-3 seperti EPA dan DHA boleh mengurangkan risiko penyakit jantung koronori Penyelidikan juga menunjukkan bahawa paras lemak omega-3 yang tinggi dapat memperbaiki kesihatan kardiovaskular di samping membantu memelihara tekanan darah dan paras trigserida yang normal. Tambahan lagi,omega-3 dapat memelihara kesihatan otak,penglihatan dan fungsi-fungsi sendi*

Minyak Ikan Terbaik Di Dunia
OmegaGuard mengandungi satu rangkaian penuh7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA,DHA,ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi-fungsi otak*. Satu hidangan OmegaGuard menyediakan 990mg asid lemak omega-3.

Ultratulen dan Bergred Farmaseutikal*
OmegaGuard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.*


So,bagi mummy yang nak grab promosi nih,meh oder sekarang! ;)

♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡


♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋




Jika nak cuba boleh hubungi saya melalui cara di bawah :

Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016