Tuesday, 4 November 2014

Set Anak Pintar

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

shaklee bachok


Bila kita di alam pekerjaan,kita akan teringat kembali zaman persekolahan. Memang best time tu,dapat lepak dengan kawan-kawan,bila nak exam stayback dengan mereka sampai ke petang. Hurm,tapi part nak exam memang akan stress..Kalau sekadar exam bulanan okay lah,yang stress tahap tertinggi bila nak hadapi SPM ataupun STPM. 

Kalau dulu,bila nak exam cikgu akan pesan,jangan makan asam,jaga pemakanan sebaik mungkin. Disuruh oleh cikgu makan kismis,kurma bila nak exam. Pemakanan memang sedikit sebanyak mempengaruhi memori kita. Jadi,rangkaian prosuk shaklee juga ada menyediakan SET PELAJAR PINTAR kepada anak-anak anda. Dalam set ni terdapat Omega Guard,Lecithin dan B Complex.

Jom,nira sharekan bagaimana Set ni boleh membantu :


OMEGA GUARD SHAKLEE - mengandungi DHA dan EPA yang sangat penting untuk perkembangan otak dan kecerdasan minda. Ia membantu pelajar lebih fokus dan mudah untuk mengingati perkara yang di pelajari.B COMPLEX WITH ASID FOLIC - membantu melawan simpton tekanan dan kemurungan. Juga membantu membekalkan tenaga. Jadi,mereka akan lebih bertenaga untuk belajar.LECITHIN - mengandungi "cholin" yang merupakan makanan untuk otak. Apabila otak di bekalkan dengan makanan yang mencukupi,ia akan berfungsi dengan baik. Seperti yang kita ketahui, antara fungsi otak yang amat perlu dipertingkatkan ialah kemampuan menyimpan maklumat. ♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡


♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋
Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu

0 comments: