Monday, 24 November 2014

Membaiki dan Membinasemula Rambut Secara Semulajadi

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

ProSante Lightweigh Conditioner dan Replenishing Conditioner berfungsi sebagai satu pasukan yang fleksibel, menyediakan baikpulih secara ringan dan sengit serta kelembapan mengikut jadual yang memenuhi keperluan kondisioner anda. Ramuan ekluksif  botani dan protin sumber-sayuran dengan pantas memulihkan sinar,body,kelembutan dan pengurusan sementara membekalkan perlindungan penting dari kerosakan dimasa depan,jadi rambut anda menjadi semakin sihat dengan penggunaan yang berterusan.

Permukaan bilah rambut yang sihat adalah licin dan rata,memantulkan cahaya dengan sekata untuk mendedahkan warna yang tepu dan bersinar kilat. Rambut sihat juga bergerak dengan licin antara satu sama lain,mengekalkan keanjalan yang memberi rambut and alift dan lantunana. Apabila persekitaran dan cara dandanan kita mengakibatkan rambut melecet,poros,direngangkan dan berpecah,hasilnya adalah rambut lemah dan rata,kering,frizzy,kusam dan tidak berwarna,rapuh dan mudah pecah.

Kondisioner ProSante mengembalikan kecantikan kesihatan semulajadi rambut kita dengan membaikpulih secara komprehensif kerosakan yang disebabkan oleh proses kimia,pengeringan dan pendandanan dengan haba,pengendalian yang kasar dan pendedahan kepada cahaya UV dan pencemaran.Untuk memulihkan tekstur dan kekuatan dan membantu mencapai volume dan kondisi optimun (Lightweight Conditioner)

Lightweight Conditioner,menampilkan Scalph Health Complex,menyerap kutikel rambut untuk mengekalkan imbangan pH dan hidrasi kulit kepala. Ramuan bersumberkan tumbuhan membantu memberi volum dan penstrukturan semula permukaan bilah rambut supaya ianya kelihatan dan rasa :

  • Ringan - Menyuburkan dan melindungi rambut tanpa memberatkannya,supaya ianya boleh digunakan setiap hari.
  • Bebas Kusut - Pelembap ringan melicin dan mengasingkan rambut,supaya sikat anda bergerak dengan mudah,didalam keadaan basah atau kering.
  • Mudah Diurus - Agen kondisioner semulajadi melembutkan rambut dan menghapuskan statik untuk pengendalian mudah dan penggayaan.
  • Volum - Meningkatkan kekuatan rambut dan kilat dan membantu menebalkan rambut halus untuk lebih body dan lantunan.
Untuk melembap dan mengisi setiap helai rambut (Replenishing Conditioner)

Formula intensif kondisioner untuk semua jenis rambut yang meningkatkan kesihatan rambut dan penawar bagi rambut kering,rapuh,bertekstur dan dirawat kimia. Emolien pekat dan elemen struktur asli meresap ke dalam rambut yang kering,terlebih proses untuk membina semula keanjalan dan kekuatan. Humectant asli mengikat dan mengekalkan kelembapan untuk memulihkan kilauan dan fleksibiliti. Gunakannya sekali atau dua kali seminggu agar rambut :
  • Berkilat - Pelincir semulajadi dan ekstrak herba menambah kelembapan dan melicinkan permukaan rambut untuk lebih kilat. Menghasilkan rambut yang lembut dengan rasa seperti sutera luar biasa.
  • Dipulihkan - Scalp Health Complex membantu menormalkan dan melembapkan kulit kepala dan rambut yang diproses secara kimia dan dikasari.
  • De-frizzed - Humectant dan protin asli membantu membina semula kerosakan kepada bilah rambut,untuk melembut dan meningkatkan tekstur rambut.
  • Berdaya Tahan - Ramuan penguat semulajadi menambah body,fleksibiliti dan pengurusan rambut.

****************************************
PROMOSI NOVEMBER
OMEGA GUARD
BELI 6 PERCUMA 1
BELIAN TWIN PACK,JIMAT 5%

****************************************♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋
Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu0 comments: