Monday, 24 November 2014

Long-Lasting Finishing Spray

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Long-Lasting Finishing Spray melengkapkan sistem penjagaan rambut ProSante dengan melindungi rambut dari kerosakan UV sementara melembapkan untuk kawalan yang rapi dan lembut. Pam bukan aerosol,memberi kawalan fleksibel untuk pengayaan sepanjang hari. 

Oleh kerana bersikat berlebihan mampu merosakkan rambut dari masa ke masa,adalah lebih baik jika kurang mengendalikannya. Malangnya banyak produk yang direka untuk mengaya dan tahan untuk rambut anda,juga boleh memberatkan rambut anda,menjadikannya kejang atau melekit,juga membebankannya dengan sisa degil yang "melemaskan" dan menewaskan sinar asli,body dan lantunan rambut.

ProSante Long-Lasting Finishing Spray meningkatkan sinar dan kilau tanpa kekukuhan,kelemumur atau penumpukan,jadi rambut anda tetap kelihatan sihat dan mudah diurus.

Pegangan sederhana yang melindungi rambut dari kerosakan UV (ProSante Long-Lasting Finishing Spray)

Finishing Spray menyalut rambut dengan semburan halus,membantu memegang rambut,dan menghalang kelembapan yang merosakkan gaya. Tambahan pula antioksidan dan perlindungan UV melindungi dari kerosakan akibat sinar suria dan pencemar persekitaran.

Pam semburan bukan-aerosol menyediakan kawalan aplikasi serta-merta untuk rasa penamat yang fleksibel. Ia juga menyediakan penggayaan serba boleh dan kawalan. 

Sesuai untuk semua jenis rambut,Finishing Spray dengan semburan halus untuk mengekalkan :

  • Sinar - Membantu semua jenis dan gaya rambut mengekalkan kilauan yang nampak sihat sepanjang hari.
  • Kelembutan - Rambut terasa hebat dengan tambahan body.
  • Boleh di berus - Tidak merosakkan permukaan gaya anda,jadi anda boleh memberus semula dengan berus atau dengan jari untuk kawalan sederhana.
  • Tidak mengerbang - Formula tidak kering membuat rambut lembut dan terurus. Memberi rambut lurus kemasan yang licin berkilat dan membantu mengurangkan frizz pada rambut kering.

****************************************
PROMOSI NOVEMBER
OMEGA GUARD
BELI 6 PERCUMA 1
BELIAN TWIN PACK,JIMAT 5%

****************************************♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋
Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu


0 comments: