Thursday, 13 November 2014

Lebih muda daripada usia

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Wahhhh..lebih muda dari usia youuuuu..siapa yang tak nak kan? makyong nak kalau umur 24 tahun nampak cam 17 tahun..ekekkeeee...

Haaaa,bagi sesiapa yang nak jaga kesihatan dari dalaman hingga luaran boleh ambil tonik ajaib daripada shaklee. Memang harganya sedikit mahal,tetapi kesan sangat superb!

Vivix ™ minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru first dalam pemakanan polifenol. Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polyganum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Unggu yang kaya dengan Polifenol. 
Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA, (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat.  Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.

Memperbaiki tenaga sel.  Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga.  Keadaan ini menyebabkan fungsi sel menurun.  Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin berusia, makin kerap kita akan sakit sana sini, ingatan pun akan pudar.  So, Vivix membantu mengembalikan keremajaan.
Kebaikan Tonik Ajaib (Vivix Shaklee)
Menggalakkan penuaan yang sihat.
Membantu mengelakkan kanser.
Mengurangkan risiko sakit jantung. 
Mengurangkan komplikasi kencing manis.
Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi.
Bantu mengurangkan insiden bagi penyakit nyanyuk.
Menggalakkan kehilangan berat badan.
Meningkatkan sistem imun.
Menyokong kesihatan mata.
Menggalakkan kesihatan keseluruhan.


****************************************
PROMOSI NOVEMBER
OMEGA GUARD
BELI 6 PERCUMA 1
BELIAN TWIN PACK,JIMAT 5%

****************************************♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋
Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu0 comments: