Saturday, 8 November 2014

Kulit glowing idaman setiap wanita

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Sungguh! Sungguh saya kagum denga kulit Kak N yang sangat cantik. Bila tengok di depan,siriesly memang glowing. Macam kulit baby je.. Rasa nak cubit-cubit pun ada..hehehee..

Mana tak cantik,berseri dan sihat sebab beliau dan 15 tahun mengamalkan produk shaklee. Cantik luaran dan dalaman. Memang kagum sebab beliau juga sangat konsisten dalam pengambilan Vitamin.
Juga untuk pengetahuan korang,beliau juga dah minum ESP selama 15 tahun. Wah! Lama tu...
So,sesiapa yang nak kulit cantik,sihat dan berseri,amalkan vitamin Shaklee. InsyaAllah korang akan mendapat kulit yang diimpikan. :))




KEBAIKAN dan KELEBIHAN ESP


1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan.
2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 
3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
4. Membantu menjadikan kulit berseri dan menganjalkan kulit kerana protein penting untuk kulit.
5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 
6. Memberi ton warna kulit yang sekata
7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
9. Rendah lemak, tanpa kolestrol
10. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi
11. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya
12. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone
13. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan
14. Membantu mengurangkan risiko kanser, 
15. Bertindak sebagai antioksidan, 
16. Menguatkan sistem imun tubuh, 
17. Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 
18. Memelihara kesihatan jantung 
19. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua
20. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
21. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan  sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan
22. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones. 
23. Membantu merendahkan paras kolestrol, 
24. Mencegah osteoporosis 
25. Membantu pembentukan sel-sel baru.
26. Membantu menyembuhkan gastrik. 
27. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.
28. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.
29. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak
30. Kecantikan kulit dan rambut

Juga korang boleh ambik Set Kecantikan Kulit untuk kesan yang super duper hebat!



♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡


♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋




Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016