Monday, 3 November 2014

Family Wellness Set

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Supplemen asas untuk permulaan yang sihat. Apabila badan kita sihat,hari-hari yang dilalui juga akan ceria dan segala aktiviti akan berjalan dengan lancar. Terutama kepada surirrumah dalam menjalankan rutin harian di rumah. :)Kebaikan Set ini secara ringkas :

  • Membantu mempertingkatkan kesihatan secara menyeluruh.*
  • Membantu anda berasa lebih bertenaga.
  • Menguatkan sistem imun anda.
  • Membekalkan khasiat untuk kulit,rambut,kuku,tulang dan otot yang sihat.

ESP

Kacang soya yang tidak diubahsuai secara genetik (NON-GMO) dan diproses di bawah suhu rendah.
Satu tin ESP (850gm) dihasilkan dari 30 kilogram kacang soya.
Mengandungi 22 jenis asid amino dan ia adalah satu-satunya produk di pasaran yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh badan manusia.

VITALEA WITH IRON FORMULA
Merupakan multivitamin terbaik yang terkemuka dan lebih komprehensif kerana mengandungi 23 vitamin dan mineral kritikal dalam jumlah seimbang untuk memantapkan kesejahteraan kesihatan kolon,hati,mata dan sistem imun dalam jangka masa panjang.

SUSTAINED RELEASE VITAMIN C
"Sains pembebasan berterusan secara semulajadi vitamin c telah direka oleh Shaklee. Setiap tablet Vitamin C mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya (500mg) dan pembebasan 1.5 vitamin C buah tersebut kedalam tubuh kita setiap jam. 
Ujian klinikal telah membuktikan vitamin C didalam 2 tablet Vitamin Shaklee (didalam jurang masa 5 jam) mampu kekal didalam plasma darah kita selama 24jam.
Setiap tablet mengandungi 120mg bioflavoind (25% dari bioflavonoid,diekstrak dari kulit buah) yang juga dikenali sebagai Vitamin C Complex. Ia mempunyai kemampuan meningkatkan keberkesanan vitamin C didalam tubuh kita,melegakan inflaminasi,menentang bakteria dan radikal bebas.

B COMPLEX WITH ACID FOLIC
Para saintis Shaklee telah mencipta asid folik secara semula jadi yang pertama di dunia dengan kadar keboleh serap (biovailability) yang sangat tinggi dan berkualiti. Ini kerana,asid folik yang semula jadi tidak mudah diserap oleh tubuh,dan hampir 99% asid folik yang terdapat dalam pasaran bersifat sintentik.
B-Complex Shaklee  mengandungi 8 komponen penting vitamin B,termasuklah 100% biotin dan asid folik. Kesemua 8 komponen ini perlu ada pada vitamin B-Complex untuk mendapatkan keseimbangan dan keberkesanan yang sempurna. 
Kelebihana atau kekurangan akan menyebabkan ketidakseimbangan Vitamin B dalam tubuh. Vitamin B adalah larut air,sebarang lebihan tidak akan disimpan sebaliknya disingkirkan melalui sistem pencernaan. Oleh itu,adalah sangat penting untuk kita mengambil vitamin B-Complex setiap hari.

♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡


♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋
Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu

0 comments: