Monday, 24 November 2014

ESP dan Vitamin E membantu mendapatkan kulit yang diidamkan

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Sape yang tak nak kulit cantik,sihat,berseri dan gebu gebas kan? Daku pun nak! Dah nama wanita,perempuan,memang kalau boleh semua nak sempurna. Malah,sanggup keluarkan duit untuk kecantikan. Betul tak? Ni daku tak cakap kat orang lain,diri sendiri memang macam tu.

Pagi-pagi sebelum mandi mesti tilik-tilik di cermin dulu,belek muka. Tengok apa yang tak kena. Lepas tu basuh muka dan belai-belai kulit wajah. Rasa licin,mesti happy. Rasa berpasir,ada jerawat confirm akan cepat-cepat nak cari produk untuk selesaikan masalah tersebut.

Meh tengok apa kata akak ni selepas mengamalkan ESP dan Vitamin E Shaklee. Teruja akak ni dengan result yang dia dapat.

shaklee bachok


Okay,jom tengok pulak bagaimana ESP dan Vitamin E boleh membantu dalam set kecantikan. 

Energizing Soy Protein | ESP
** sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit.
** berperanan mempercepatkan proses pemulihan pada kulit serta mencerahkan kulit
** melindungi sel-sel dari kerosakan dan mengecilkan liang pori
** bertindak sebagai antioksida,menggantikan sel-sel yang baru dan menyingkirkan sel-sel mati

Vitamin E
** ianya penting untuk kecantikan kulit
** bertindak sebagai antipenuaan dan anti oksida,membantu menyerikan wajah yang kusam
** melindungi dan mencegah kerosakan sel,menghaluskan serta mencerahkan kulit
** membantu penyerapan oksigen dengan lebih baik
** mempercepat proses pemulihan kulit,sangat bagus untuk mereka yang kulit kering dan berjeragat
** membantu mengawal kandungan minyak dalam kulit
** membantu mengecilkan liang pori,menghilangkan parut
** awet muda

So,kalau korang TERUJA dan TERGODA nak try,meh order sekarang! 

****************************************
PROMOSI NOVEMBER
OMEGA GUARD
BELI 6 PERCUMA 1
BELIAN TWIN PACK,JIMAT 5%

****************************************



♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡



♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋




Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu


Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016