Saturday, 22 November 2014

Dah nak habis dah..

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Eh..kenap tiba-tiba cakap dah nak habis ni?? Apa yang nak habis?? 
Cer teka.. cer tekaaaaa...

Haaaa, ofkoslah PROMOSI yang super duper double triple PROMOSI OMEGA GUARD SHAKLEE. Tinggal beberapa hari jek lagi tinggal. So,sesiapa yang masih belum grap promosi ni,meh grap sekarang. Tak rugi tau. Malah,korang yang tak grap akan rugi.

Sebab..kalau beli 6 sah-sah akan dapat free 1. Sape yang tak nak benda free nih..Semua orang pun nak lah! Bukan tu je,rebate cash next month dan keahlian percuma. Wow! Best takkk?
Tu kalau korang beli 6..dan lagi WOW,kalau korang beli secara twin pack. Dapat less 5%. WOW! WOW! huhuhu.. Korang boleh je kongsi dengan sesiapa untuk grap promosi ni.

Siriesly,memang untung berganda kalau korang beli. Tak tipu pun...:)) 


♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡



♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋




Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016