Friday, 21 November 2014

BabyA dah 37 minggu!

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Ohhhh anak umi,bila kamu nak keluar? Ke best sangat kamu berada dalam perut umi.. hehheheee.. tak kisahla bila kamu nak keluar.. umi yakin bila tiba masanya nanti,kamu akan keluar.

Boleh derk entri ni kita layan gambar? Gambar umi dengan abang naufal. Sebab line x berapa cantik sangat. Kuota dah habis. sobbb..sobbbb..sedih bila kuota macam ni. Sangat mencabar nak hapdet blog.. :((

Ni gambar petang tadi,ajak cik suami kuar pergi settle urusan di bank. Tapi tak pergi pun,sebab rasa malas lah pulak nak pergi. so,kami pergi ronda-ronda kat pantai jek..

Layan je lah gambar di bawah..kualiti tak bape cantik sebab guna kamera biasa.. dan kemalasan nak edit..line dah macam siput.. 

belum ready lagi sebenarnya..MIL dah snap,,huhuhu

Abang Naufal yang sekarang dah suka suruh umi snap gambarnya

Cehhhh! Ni aku setting sendiri..takkde sape nak tolong snap


fUH!! dah siap kerja sekolah untuk hari ni.. so,boleh aku pergi makan satey dengan tenang.. hikhikhik..

****************************************
PROMOSI NOVEMBER
OMEGA GUARD
BELI 6 PERCUMA 1
BELIAN TWIN PACK,JIMAT 5%

****************************************



♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡



♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋




Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu
Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016