Thursday, 30 October 2014

Shaklee Bachok : Petua Cantik

Assalamualaikum dan Salam Sayang 

Tentu korang dah boring baca tentang vitamin je kan? Okaylah,malam ni nira share sikit petua cantik. Selain ambik vitamin,mana tahu korang boleh guna petua ni..kannn???
Happy reading dan moga ia memberi manfaat untuk korang k.. :))

1. KURANGKAN GARIS-GARIS HALUS
  • Meniti usia 30-an,kedutan pada wajah sudah mula kelihatan. Kurangkannnya dengan petua mudah yang hanya memerlukan lobak merah+ kuning telur serta tepung jagung. kisar lobak dahulu,seterusnya gaulkan dengan kuning telur + tepung jagung. Jadikan seperti masker,sapukan ia pada keseluruhan wajah termasuk leher. Bilas dengan air suam setelah dibiarkan kering selama 15 minit.
2. MILIKI GIGI CANTIK BERSERI
  • Taburkan bikarbonat soda ke dalam piring dan perahkan limau nipis atau lemon. Dengan menggunakan berus gigi,gaulkan ia bersama. Terus guna seperti memberus gigi. Cukuplah sekali sahaja dan amalkan dalam masa seminggu.
shaklee bachok

3. KULIT LICIN TANPA JERAGAT
  • Hilangkan jeragat dengan menyediakan beras dan rendamkan selama 1 jam. Toskan dan tumbuk bersama kunyit hidup sehingga lumat. Perahkan limau nipis dan putih telur. Gaulkan sehingga sebati dan sapukan seperti masker. Bila kering,bilas dengan air suam. Amalkan setiap hari sehingga mendapat keputusan yang anda nak.
Okay, 3 petua di atas moga memberi manfaat kepada korang k.. Ops! PROMOSI ESP masih berlangsung.. Esok last day! 31 oktober 2014.

Kalau nak try,meh order sebelum terlambat!


♡♡These statment have not been evaluated by Food and Drug Administration.These product are not intended to diagnose,treat,cure,or prevent any diseases♡♡


♛❋ Sebarang pertanyaan mengenai produk shaklee {atau} ingin menjana pendapatan boleh hubungi saya♛❋




Jika nak cuba boleh hubungi saya melalui cara di bawah :

Nira Nazri (ID 1078451)
Facebook : Nira Nazri
FB Page : Naura Healthy Care
No Tel : 0129827229
Email : Umizanaura@rocketmail.com
COD Area : Jelawat,Bachok,Kubang Kerian & Kota Bharu





Post a Comment
Copyright to SIHAT ITU SATU KEBAHAGIAAN
Designed by UMIESUEstudio 2016